A, дали јас без руско државјанство може воопшто да гласам, Ајс?
Каде да гласаш во Русија, ако е за таму аплицирај за државјансво јас во Србија имам обезбедено кој ќе потврди 25 државјанства за изборите.@ wot
Не.
Пиши пп на сите конгресманите да ти одобрат.
Па кога се преселив аплицирав. Али руси, јебеш га.Каде да гласаш во Русија, ако е за таму аплицирај за државјансво јас во Србија имам обезбедено кој ќе потврди 25 државјанства за изборите.
Кога Точно се изборите во србија ? :kesa:Каде да гласаш во Русија, ако е за таму аплицирај за државјансво јас во Србија имам обезбедено кој ќе потврди 25 државјанства за изборите.
Ќе требаат гласови, ќе ти пратам сега карти и оружје а ти види ја темата во Надворешни работи, ден пред изборите ќе ви кажам поточно што како.Па кога се преселив аплицирав. Али руси, јебеш га.
Воопшто не сум внесен во политикава, а и немам некакви познаници за кои би гласал, кога се понуди веќе, зошто да не сум од помош. Евентуално, ако уште ти требаат гласови.
На 25-ти во сите држави.Кога Точно се изборите во србија ? :kesa:
Имаш активна битка http://www.erepublik.com/en/battles/show/7967Дечки, зожто нема туча поврзана со Србија. Иам и орудија и све, ама не можам да се бијам, и здравјето ми падна по 90 па не можам да се лечам