Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Значи, да појаснам... :pos:
Јас сум роден на 20ти Ноември, 1990, додека еРепублик се роди пред 2 години, истотака, на 20ти Ноември... :pos::pos:
Сега претпоставувам ти е јасно. :pos:

А

Ајсшутер

Гостин
Ај помош околу изборите на 25-ти, ова не важи за тие што се кандидирале или планираат :)

http://www.erepmacedonia.com/viewtopic.php?f=6&t=188

Ајсшутер напиша:
Ај помош околу изборите на 25-ти, ова не важи за тие што се кандидирале или планираат :)

Гратис пушки малихерки :)

$korpion

MusicProducer
Член од
14 април 2009
Мислења
252
Поени од реакции
90
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Значи, да појаснам... :pos:
Јас сум роден на 20ти Ноември, 1990, додека еРепублик се роди пред 2 години, истотака, на 20ти Ноември... :pos::pos:
Сега претпоставувам ти е јасно. :pos:
И јас сум роден на 20 ноември , само јас сум на 20.11 1993 ;)

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Гратис пушки малихерки :)
Ако нема кандидати во русија јас ќе дојдам...стај ме ко резерва

Иначе за на четот стај ме модератор да можам да ги кикам гејцине претеруваат со замарање...често се уклучувам...стави неколкумина да може скоро во секое време да имаме наш чоек...

и за крај...уште еднаш HAPPY BIRTHDAY to Toneh , Skorpi and eREPUBLIK :smir: :vozbud::vozbud:
од последниов имаше торта а за првите двајца уште чекам :baeh::baeh:

а и уште нешто: дај бе одбанирајте го драгон на македонскиот форум (што и да била причината ваљда нема да му се повтори) :toe:

А

Ајсшутер

Гостин
@ Иван Македонски

Ај пиши ми ако можеш тогаш да не пишувам сега на листиве само ќе ми се мешаат, пиши ми ти 1,2 дена пред изборите дали ќе дојдеш да знам, засега 6 гласачи имам обезбедено за кратко време а можно е ако бидеме повеќе од доволно што не верувам да уфрлиме уште еден македонски кандидат, а во Русија нека се кандидара пак еден да имаме кој државјанства да ни потврдува со 20-тина гласови ќе имаме и таму сигурно.

The Mad Doc

Алхемичар
Член од
16 март 2009
Мислења
653
Поени од реакции
46
Јас се откажувам од ерепублик.Ај кажете ми во која организација да ги донирам моите 20 голд и 150 фунти?

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
за гласови во русија имам двајца кои може да гласаат. 6ти левел се можат да гласаат ? ама чим стигнаа 6ти би требало да накачат деновиве... јас немам државјанство иначе во русија сум чекам веке некое време ама не одобруваат :)

а упатството и начинот за регистрација на еРепМацедониа нема да го коментирам...

Член од
1 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
2
за гласови во русија имам двајца кои може да гласаат. 6ти левел се можат да гласаат ? ама чим стигнаа 6ти би требало да накачат деновиве... јас немам државјанство иначе во русија сум чекам веке некое време ама не одобруваат :)

а упатството и начинот за регистрација на еРепМацедониа нема да го коментирам...
i ja sum bez drzavljanstvo vo rusija...ako ima nekoj nekoj nas sto odobruva ako saka neka odobri...a za forumot od za mene mnogu glupa pricina seuste ne sum clen...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
и ја отидов во русија и аплицирав за државјанство и му пишав на лион ама некако тешко :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom