Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A, дали јас без руско државјанство може воопшто да гласам, Ајс?

@ wot

Не.

Пиши пп на сите конгресманите да ти одобрат. :)

A, дали јас без руско државјанство може воопшто да гласам, Ајс?

@ wot

Не.

Пиши пп на сите конгресманите да ти одобрат. :)

Каде да гласаш во Русија, ако е за таму аплицирај за државјансво јас во Србија имам обезбедено кој ќе потврди 25 државјанства за изборите.

Каде да гласаш во Русија, ако е за таму аплицирај за државјансво јас во Србија имам обезбедено кој ќе потврди 25 државјанства за изборите.

Па кога се преселив аплицирав. Али руси, јебеш га.
Воопшто не сум внесен во политикава, а и немам некакви познаници за кои би гласал, кога се понуди веќе, зошто да не сум од помош. Евентуално, ако уште ти требаат гласови. :)

Кога Точно се изборите во србија ? :kesa:

@ wot

Доколку сакаш државјанство руско , после изборите во србија (доколку гласаш во србија) пиши им пп на сите конгресмани и вал да 1 ќе ти одобри јас така направив.позз :)

Па кога се преселив аплицирав. Али руси, јебеш га.
Воопшто не сум внесен во политикава, а и немам некакви познаници за кои би гласал, кога се понуди веќе, зошто да не сум од помош. Евентуално, ако уште ти требаат гласови. :)

Ќе требаат гласови, ќе ти пратам сега карти и оружје а ти види ја темата во Надворешни работи, ден пред изборите ќе ви кажам поточно што како.

Кога Точно се изборите во србија ? :kesa:

На 25-ти во сите држави.

Изборите во сите држави се на 25-ти Ноември (Среда) од 09:00 часот сабајлето до 09:00 часот следниот ден (по македонско време).

Тоа што одлучивме да одиме со еден кандидат во Русија, е затоа што сме во теснец со времето. Поради тоа што не добивме навреме одговор од Руските партии. Вака сега одиме само со еден, кој би влегол сигурно.

Дечки, зожто нема туча поврзана со Србија. Иам и орудија и све, ама не можам да се бијам, и здравјето ми падна по 90 па не можам да се лечам :(

Гласање за кој да биде во конгрес во Русија http://www.erepmacedonia.com/viewtopic.php?f=6&t=189

Дечки, зожто нема туча поврзана со Србија. Иам и орудија и све, ама не можам да се бијам, и здравјето ми падна по 90 па не можам да се лечам :(

Имаш активна битка http://www.erepublik.com/en/battles/show/7967

Се преселив во сербија дајте државјанство за да гласам за мартин да стане цар :)

Имаме инвазија на Руси во Македонската партија во Русија. Околу 100тина Руси ни се приклучија во последните 1-2 часа..

Не верувам дека е обид за take over на партијата затоа што изборите за партиски лидер се дури на 15-ти Декември.

Можеби планираат да ги избуткаат Козаците на 6-то место за да не добијат конгресмени, ако е тоа можно.. А ние да дојдеме на нивно 5-то место, со што само првремено би влегле во Топ 5 партии во Русија..

Им пишав на неколку од нив, па чекам одговор да видам што ќе ми одговорат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom