Proper hype a ne sabajle za ova ja
Феноменална засега, треба да излезат уште 2 епизоди.Mare of Easttown, na HBO.
Ја имаме коментирано овде, еднаш до двапати. Нема многу публика.Како тоа нема тема за Killing Eve и за мај сајко краш Виланел?
Не знам зошто си имав зацртано дека е баш популарна овде и вчера едвај две мислења најдов и тоа околу еми, глобус наградите.Ја имаме коментирано овде, еднаш до двапати. Нема многу публика.
Отвори ти тема ако сакаш, може ќе се навлече уште некој.Не знам зошто си имав зацртано дека е баш популарна овде и вчера едвај две мислења најдов и тоа околу еми, глобус наградите.
True Detective 4та сезона?Феноменална засега, треба да излезат уште 2 епизоди.
Бавна драма-мистерија, наликува на The Killing, а Кејт Винслет е докторка по глума
Во глобала одлични мини мистерии излегоја изминативе години
Killing Eve предобра серија особено заради глумата на Jodie Comer е нешто нереално. После првата сезона одма прогуглав дали има освоено нешто и видов ова секоја и чест браво.
She won a BAFTA Award for Best Actress and Emmy Award for Outstanding Lead Actress in a Drama Series in 2019.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Не ги тера веќе накај 50?True Detective 4та сезона?
Остарела Винслетка чим почнале да и даваат улоги на баба. Се запуштила малце, се надевам тоа е само заради серијава, не и личи да е ваква.
Ја глеам иначе, уште 4 епизоди имам да изгледам. Делува на интересна, доста ликови се уплеткаа.
Ќе се вратам пак на темава коа ќе ја завршам. Иам нешто за хејтање меѓудругото.
Жена во рани 50-тиНе ги тера веќе накај 50?
Нема шминка овде, а и не дека има некоја младолика фаца во глобала. Али сепак, не знам како очекувате жена во касни 40ти да изгледа.
Ќе ја пуштам минисеријава деновиве, изгледа ветувачки дека не е тралалајка, а и онака само минисерии почнав да гледам веќе.
Танос собираше скапоцени камења да ја смали популацијата на земјата за пола...оваа колку веренички прстени собра изгледа за моќ за подмладување и се.Жена во рани 50-ти
Прегледај го приврзокот 297207
Дека е здебелена малце искоментирав. Иначе во ликот ок е да има брчки и слично.Не ги тера веќе накај 50?
Нема шминка овде, а и не дека има некоја младолика фаца во глобала. Али сепак, не знам како очекувате жена во касни 40ти да изгледа.
Ќе ја пуштам минисеријава деновиве, изгледа ветувачки дека не е тралалајка, а и онака само минисерии почнав да гледам веќе.
Овде е многу накинџурена, слика без шминка, а не вака циркони да светкаат.Жена во рани 50-ти
Прегледај го приврзокот 297207
Мене отсекогаш ми имала нормална тежина, од трејлерот не забележав некоја разлика. Чим досега не се ботоксирала и крпела нешто, не верувам сега да почне.Дека е здебелена малце искоментирав. Иначе во ликот ок е да има брчки и слично.
Топ е Винслетка, сеуште одолева на ботокси и слични чуда. Нека остане ваква.
Серијата не е тралалајка дефинитивно, има добар тек, таква мрачна и спора. На True Detective ме потсеќа многу. Глеј ја.