Општи дискусии за ТВ серии

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Mare of Easttown, na HBO.
Феноменална засега, треба да излезат уште 2 епизоди.
Бавна драма-мистерија, наликува на The Killing, а Кејт Винслет е докторка по глума :cuc:

Во глобала одлични мини мистерии излегоја изминативе години (y)

Последно уредено:
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.185
Поени од реакции
10.192
Ја имаме коментирано овде, еднаш до двапати. Нема многу публика.
Не знам зошто си имав зацртано дека е баш популарна овде и вчера едвај две мислења најдов и тоа околу еми, глобус наградите. :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Не знам зошто си имав зацртано дека е баш популарна овде и вчера едвај две мислења најдов и тоа околу еми, глобус наградите. :D
Отвори ти тема ако сакаш, може ќе се навлече уште некој. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Феноменална засега, треба да излезат уште 2 епизоди.
Бавна драма-мистерија, наликува на The Killing, а Кејт Винслет е докторка по глума :cuc:

Во глобала одлични мини мистерии излегоја изминативе години (y)
True Detective 4та сезона? :icon_lol:

Остарела Винслетка чим почнале да и даваат улоги на баба. Се запуштила малце, се надевам тоа е само заради серијава, не и личи да е ваква.

Ја глеам иначе, уште 4 епизоди имам да изгледам. Делува на интересна, доста ликови се уплеткаа.
Ќе се вратам пак на темава коа ќе ја завршам. Иам нешто за хејтање меѓудругото. :D

B

Beginner

Гостин
Killing Eve предобра серија особено заради глумата на Jodie Comer е нешто нереално. После првата сезона одма прогуглав дали има освоено нешто и видов ова секоја и чест браво.
She won a BAFTA Award for Best Actress and Emmy Award for Outstanding Lead Actress in a Drama Series in 2019.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
12 поени сум и дал најзаслужени за на крај да се најде на 47-то место :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
True Detective 4та сезона? :icon_lol:

Остарела Винслетка чим почнале да и даваат улоги на баба. Се запуштила малце, се надевам тоа е само заради серијава, не и личи да е ваква.

Ја глеам иначе, уште 4 епизоди имам да изгледам. Делува на интересна, доста ликови се уплеткаа.
Ќе се вратам пак на темава коа ќе ја завршам. Иам нешто за хејтање меѓудругото. :D
Не ги тера веќе накај 50?
Нема шминка овде, а и не дека има некоја младолика фаца во глобала. Али сепак, не знам како очекувате жена во касни 40ти да изгледа.

Ќе ја пуштам минисеријава деновиве, изгледа ветувачки дека не е тралалајка, а и онака само минисерии почнав да гледам веќе.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Нема шминка овде, а и не дека има некоја младолика фаца во глобала. Али сепак, не знам како очекувате жена во касни 40ти да изгледа.

Ќе ја пуштам минисеријава деновиве, изгледа ветувачки дека не е тралалајка, а и онака само минисерии почнав да гледам веќе.
Жена во рани 50-ти :D
jennifer-lopez-birthday-party.jpg

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.901
Поени од реакции
30.824
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пластика.

Дека е здебелена малце искоментирав. Иначе во ликот ок е да има брчки и слично.
Топ е Винслетка, сеуште одолева на ботокси и слични чуда. Нека остане ваква. :D

Серијата не е тралалајка дефинитивно, има добар тек, таква мрачна и спора. На True Detective ме потсеќа многу. Глеј ја.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Овде е многу накинџурена, слика без шминка, а не вака циркони да светкаат. :D
ЏејЛо си кажа што е тајната за нејзиниот младолик изглед, маслиново масло. Чим таа тајна излезе, сега сите на 50 вака ќе изгледаме. Само да не поскапи маслото ептен.

Дека е здебелена малце искоментирав. Иначе во ликот ок е да има брчки и слично.
Топ е Винслетка, сеуште одолева на ботокси и слични чуда. Нека остане ваква. :D

Серијата не е тралалајка дефинитивно, има добар тек, таква мрачна и спора. На True Detective ме потсеќа многу. Глеј ја.
Мене отсекогаш ми имала нормална тежина, од трејлерот не забележав некоја разлика. Чим досега не се ботоксирала и крпела нешто, не верувам сега да почне. :D
True detective, не ми е гледана уште третата сезона, таман да има што да гледам со оваа. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom