Општи дискусии за ТВ серии

Член од
14 август 2006
Мислења
45.351
Поени од реакции
84.563
Скоро 500 милиона за прва сезона на ЛОТР, потрошил Амазон.
500 милиона мајки да им се изнаебам, за тоа скупо серење врз изворниот материјал. 500 милиони за белците да ги напраат црнци и мажите жени.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Мислења за Mr.Robot?
Типична hit or miss серија, ако си basic гледач и немаш изгледано многу филмови и серии гарантирам дека ќе ја прекиниш, почнува многу јако и ке те навлече после првите епизоди ама серијата изобилува со тешки филозофии и е чудна за пратење потака, дефинитвно е арт серија и продукциски е совршена, сцените и дијалозите се многу специфични и во доста случаеви напорни за гледање.
Јас ја имав прекинато кога излезе втората сезона која е најдосадна за после неколку години да ја догледам.Финалната сезона има 2-3 епизоди кои се ремек дело и би ги сместил во топ 10 епизоди некогаш направени.
Се на се 8.5/10

Член од
14 август 2006
Мислења
45.351
Поени од реакции
84.563
500 миљони мајки да ви ебам за сите црнци елфови и орки трансџендери

Последно уредено:
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
500 миљони мајки да ви ебам за сите црнци елфови и орки трансџендери
Кај виде тоа?

Го објавија кастингот, засега изгледа дека 90% од ненашминканите се белци. Тие шо нема да бидат белци и нема да бидат шминкани, веројатно се Rhun или Harad.

Последно уредено:
Член од
14 август 2006
Мислења
45.351
Поени од реакции
84.563
Ма не сум го видел нигде.
Ај кажи зарем не е тоа денес по default, или морално (по скопски жаргон) коа снимаш филм?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.112
Поени од реакции
37.573
Кај виде тоа?

Го објавија кастингот, засега изгледа дека 90% од ненашминканите се белци. Тие шо нема да бидат белци и нема да бидат шминкани, веројатно се орки, Rhun или Harad.
Тој првиот личи на Голум.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ма не сум го видел нигде.
Ај кажи зарем не е тоа денес по default, или морално (по скопски жаргон) коа снимаш филм?
Се надевам дека нема да биде, кастингов досега вика дека нема да биде. Мене најмногу ме исплаши дека Кристофер умре, а оние gatekeepers, шо соработуваа со него за Силмарилион, за Берен и Лутиен, за Падот на Гондолин и беа ангажирани од продуцентите за да се грижат дека нема да се забегува, ги набркаа.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.351
Поени од реакции
84.563
Се надевам дека нема да биде, кастингов досега вика дека нема да биде. Мене најмногу ме исплаши дека Кристофер умре, а оние gatekeepers, шо соработуваа со него за Силмарилион, за Берен и Лутиен, за Падот на Гондолин и беа ангажирани од продуцентите за да се грижат дека нема да се забегува, ги набркаа.
Син му рече, дека после Хобит више ништо никад нема да доживее екранизација. Читајте ги книгите ако сакате да нурнете во тој свет.
Така некако рече тогаш. Он ги имаше правата за екранизации.

Али види сеа шо се дешава.

Kajgana Shop

На врв Bottom