- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.230
- Поени од реакции
- 10.325
Најголема превара во Wednesday е дека типкава е најпопуларната и најубавата.

Првата сезона е прејака,петтата епизода е врв над врвовите полна со брутални акциони сцени,понекогаш се навраќам и си ја гледам само оваа епизода.Не знам дали е до срчот што не работи или серијава е навистина игнорирана, ама Gangs of London е страшно добра серија! Многу брутална, само што ја завршив прва сезона, комотно можам да кажам на рамниште со италијанската Gomorrah, ако не и подобра.
Нема што да се објаснува, самиот наслов е доволен опис, препорака.
Ја завршив вчера втора сезона, искрено дури и подобра од прва. Брутална како и првата, можеби и повеќе, многу подлабоко се навлезе во ликовите и приказната на двете фамилии, неочекувани пресврти. По мене дефинитивно вреди да се изгледа, 3та сезона доаѓа за брзо.Првата сезона е прејака,петтата епизода е врв над врвовите полна со брутални акциони сцени,понекогаш се навраќам и си ја гледам само оваа епизода.
Во првата сезона е инволвиран Гарет Еванс (ако некој ги гледал The Raid филмовите знае за кого зборувам)тој е продуцент,сценарист и режисер во првата сезона но не е инволвиран во втората а ниту третата.
Втората изгледав 2-3 епизоди но не ми беше доволно интересна и заводлива како првата па ја прекинав.
Ако ја изгледаш и втората сезона кажи впечаток дали да ја изгледам или не.
И јас се смеев на моментов, ама ликов што го глуми Шварценегер како ме нервира! Се надевам тој убиецот на крај него ќе го скине прв.Прегледај го приврзокот 445358
После три епизоди, третава сезона од Белиот лотос е послаба од претходните. Нема некој лудак ко менаџерот од првата или Стифлеровата мајка од втора сезона. Моментов е еден од ретките што ме насмеа.
И јас се смеев на моментов, ама ликов што го глуми Шварценегер како ме нервира! Се надевам тој убиецот на крај него ќе го скине.
Па да. И плуспосле третава мислам дека масеркава од прва сезона може да настрада пошто го препозна Грег.
Ми останаа 7ма и 8ма епизода, ама не верувам дека ќе ги изгледам.Заврши срањето Prime Target. Немој да се заебете!