Општи дискусии за ТВ серии

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ако ги рангираме по досада, да, прва и најдобра е six feet under.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.174
Поени од реакции
13.453
Е сега ако може некој да ми пушти во ПП линк од торент за Six Feet Under од прва сезона или целата серија евентуално, дека пајртбеј нешто паднат е, а и тој кат. пх одамна е во вечните почивалиште.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Е сега ако може некој да ми пушти во ПП линк од торент за Six Feet Under од прва сезона или целата серија евентуално, дека пајртбеј нешто паднат е, а и тој кат. пх одамна е во вечните почивалиште.
Префрли се на rarbg, јас од таму симнувам скоро се откако цркна кат. Види кои сезони ги има, ако не можеш да најдеш некоја или нема сидери, пиши ми пп ќе ти пратам торенти од руски тракер. Би ти ги пратила и сега, ама да не се мачиш за цела серија да шалташ аудио, вака само за тоа што не најдеш на рар.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.609
torrentz2

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.121
Поени од реакции
37.615
Ова е пребарувач на торенти, не е тракер. И тоа најчесто дава резултати од фејк торенти и еден куп вируси. Јас би советувал да не го употребувате, има тракери кај кои се е вистинско, како rarbg, demonoid, rutracker... Мене ретко кога ми треба алтернатива за овие 3.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.240
Поени од реакции
42.990
Rarbg е срање, највеќе ради тие поп апс кога ќе кликнеш на било кој торент, ептен очајни се за пари од реклами.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.121
Поени од реакции
37.615
Rarbg е срање, највеќе ради тие поп апс кога ќе кликнеш на било кој торент, ептен очајни се за пари од реклами.
Ама има 0 фејк торенти. Подобро реклами отколку вируси.

B

Beginner

Гостин
Јас замунда си користам најдобра ми е.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Веќе неколку денови не работи the pirate bay инаку тој највеќе го користам заедно со Арена БГ.

Како алтернатива на пиратите би го предложил lime torrentshttps://limetorrents.unblockall.org/

Последно уредено од модератор:
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Абе аман бе, најдете акаунт на замунда, два народа един език, раат сте, никад не е падната, имате блуреј снимки.
Секако дека имаме

Мене не ми одговара класичен блу реј зошто префрлам на усб за да гледам на тв па ми е малку премногу верзија од 5гб

Kajgana Shop

На врв Bottom