Префрли се на rarbg, јас од таму симнувам скоро се откако цркна кат. Види кои сезони ги има, ако не можеш да најдеш некоја или нема сидери, пиши ми пп ќе ти пратам торенти од руски тракер. Би ти ги пратила и сега, ама да не се мачиш за цела серија да шалташ аудио, вака само за тоа што не најдеш на рар.Е сега ако може некој да ми пушти во ПП линк од торент за Six Feet Under од прва сезона или целата серија евентуално, дека пајртбеј нешто паднат е, а и тој кат. пх одамна е во вечните почивалиште.
torrentz2Е сега ако може некој да ми пушти во ПП линк од торент за Six Feet Under од прва сезона или целата серија евентуално, дека пајртбеј нешто паднат е, а и тој кат. пх одамна е во вечните почивалиште.
- Hot chicksШто мислите за Riverdale?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Ова е пребарувач на торенти, не е тракер. И тоа најчесто дава резултати од фејк торенти и еден куп вируси. Јас би советувал да не го употребувате, има тракери кај кои се е вистинско, како rarbg, demonoid, rutracker... Мене ретко кога ми треба алтернатива за овие 3.torrentz2
Ама има 0 фејк торенти. Подобро реклами отколку вируси.Rarbg е срање, највеќе ради тие поп апс кога ќе кликнеш на било кој торент, ептен очајни се за пари од реклами.
Секако дека имамеАбе аман бе, најдете акаунт на замунда, два народа един език, раат сте, никад не е падната, имате блуреј снимки.