Can't. Spoilers.Можда лошо ме сфати или па ја лошо иам напишано..нмв.
Доколку знаеш објасни.
Can't. Spoilers.Можда лошо ме сфати или па ја лошо иам напишано..нмв.
Доколку знаеш објасни.
Ни јас не сфаќам што прашуваш.Можда лошо ме сфати или па ја лошо иам напишано..нмв.
Доколку знаеш објасни.
Јасно, фала.Ни јас не сфаќам што прашуваш.
Тематски парк е кај што хостовите се artificial intelligence, киборзи, роботи, како сакаш наречи ги... кога некој од гостите ќе ги убие, ги репарираат им ја бришат меморијата и ги враќаат назад во паркот.
Јас ја пуштив првата епизода пред 2-3 недели, дур ја гледав јадев нешто и ја гледав без превод, ништо не разбрав што се дешава.Atlanta океј е?
Јас ја пуштив првата епизода пред 2-3 недели, дур ја гледав јадев нешто и ја гледав без превод, ништо не разбрав што се дешава.
Во секој случај ми делува на серија со црнци кои „евридеј ајм хаслинг“ и малку ме нервира тоа а и овој ЧАЈЛДИШ ГАМБИНО исто ме нервира, малку на расна база повеќе на карактер.
Можно е да грешам, Филип ДеФранко неколку пати ја препорачува а има и висока оценка.
Фала, ќе ја пробам другпат. Сеа ги почнав This is Us и Billons.mene mi bese dobra
gambino e jak, so zboris anon, sea u star wars ke e :p
Личи ама и не личи За три дена ги изгледав 10 епизоди. Очите ми испаднаа ама не ми е жал.[DOUBLEPOST=1500914612][/DOUBLEPOST]Ќе гледа бе некој ова новава на нетфликс Ozark? Според трејлеро ми личи на Breaking Bad за сиромашни шо не е лошо
По торенти гледам веќе излезени се епизодите
Е доброОва може да биде добро
Не знам како ќе се опоравиш од овој напор...За три дена ги изгледав 10 епизоди. Очите ми испаднаа
башка другите `напори` пред монитор. Абе, стока манијачка, камиказа серискаНе знам како ќе се опоравиш од овој напор...
Тоа се цели 3 саати и 20 минути дневно пред монитор...