Општи дискусии за ТВ серии

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Можда лошо ме сфати или па ја лошо иам напишано..нмв.
Доколку знаеш објасни.
Ни јас не сфаќам што прашуваш.
Тематски парк е кај што хостовите се artificial intelligence, киборзи, роботи, како сакаш наречи ги... кога некој од гостите ќе ги убие, ги репарираат им ја бришат меморијата и ги враќаат назад во паркот.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.677
Поени од реакции
14.349
Ни јас не сфаќам што прашуваш.
Тематски парк е кај што хостовите се artificial intelligence, киборзи, роботи, како сакаш наречи ги... кога некој од гостите ќе ги убие, ги репарираат им ја бришат меморијата и ги враќаат назад во паркот.
Јасно, фала.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Ќе гледа бе некој ова новава на нетфликс Ozark? Според трејлеро ми личи на Breaking Bad за сиромашни шо не е лошо

По торенти гледам веќе излезени се епизодите

Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
Тоур де фармаци, е сега што е ова серија не е, филм не е, можеби нешто како документарец и комедија нешто, нз го пишувам овде доколку некој му најде место нека го префрли постот. Се работи за трката Тоур Де Франс од `82ра (или `72ра беше??) каде што се случил скандал со допинг на сите 170 учесници, специјалов е краток околу 40минути е, и тешко е да напишам нешто без спојлери, инаку има многу познати во ова нешто. Го прави ХБО па така да знаете што може да очекувате :icon_lol::icon_lol::icon_lol:. Инаку серијата/докуметарецот го работи Енди Самберг од Бруклин99, и учествува Нејтан од серијата Нејтан фор ју на Комеди Централ со неговиот препознатлив хумор.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Ова може да биде добро

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Atlanta океј е?
Јас ја пуштив првата епизода пред 2-3 недели, дур ја гледав јадев нешто и ја гледав без превод, ништо не разбрав што се дешава.
Во секој случај ми делува на серија со црнци кои „евридеј ајм хаслинг“ и малку ме нервира тоа а и овој ЧАЈЛДИШ ГАМБИНО исто ме нервира, малку на расна база повеќе на карактер.
Можно е да грешам, Филип ДеФранко неколку пати ја препорачува а има и висока оценка.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
mene mi bese dobra
gambino e jak, so zboris anon, sea u star wars ke e :p

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.773
Јас ја пуштив првата епизода пред 2-3 недели, дур ја гледав јадев нешто и ја гледав без превод, ништо не разбрав што се дешава.
Во секој случај ми делува на серија со црнци кои „евридеј ајм хаслинг“ и малку ме нервира тоа а и овој ЧАЈЛДИШ ГАМБИНО исто ме нервира, малку на расна база повеќе на карактер.
Можно е да грешам, Филип ДеФранко неколку пати ја препорачува а има и висока оценка.
mene mi bese dobra
gambino e jak, so zboris anon, sea u star wars ke e :p
Фала, ќе ја пробам другпат. Сеа ги почнав This is Us и Billons. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
Почна новате сезона од Баллерс, исто така и Салватион се чини ОК серија.

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Ќе гледа бе некој ова новава на нетфликс Ozark? Според трејлеро ми личи на Breaking Bad за сиромашни шо не е лошо

По торенти гледам веќе излезени се епизодите
Личи ама и не личи :) За три дена ги изгледав 10 епизоди. Очите ми испаднаа ама не ми е жал.[DOUBLEPOST=1500914612][/DOUBLEPOST]
Ова може да биде добро

Е добро (y)

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
За три дена ги изгледав 10 епизоди. Очите ми испаднаа
Не знам како ќе се опоравиш од овој напор...
Тоа се цели 3 саати и 20 минути дневно пред монитор...

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Не знам како ќе се опоравиш од овој напор...
Тоа се цели 3 саати и 20 минути дневно пред монитор...
башка другите `напори` пред монитор. Абе, стока манијачка, камиказа сериска :rolleyes: :busi:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Billions е супер сериичка. Дури немора ни маратонски да се гледа, лесна е за следење и можеш кога сакаш да се приклучиш ако правиш пауза.

Kajgana Shop

На врв Bottom