Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Можда лошо ме сфати или па ја лошо иам напишано..нмв.
Доколку знаеш објасни.
Ни јас не сфаќам што прашуваш.
Тематски парк е кај што хостовите се artificial intelligence, киборзи, роботи, како сакаш наречи ги... кога некој од гостите ќе ги убие, ги репарираат им ја бришат меморијата и ги враќаат назад во паркот.

Ни јас не сфаќам што прашуваш.
Тематски парк е кај што хостовите се artificial intelligence, киборзи, роботи, како сакаш наречи ги... кога некој од гостите ќе ги убие, ги репарираат им ја бришат меморијата и ги враќаат назад во паркот.
Јасно, фала.

Ќе гледа бе некој ова новава на нетфликс Ozark? Според трејлеро ми личи на Breaking Bad за сиромашни шо не е лошо

По торенти гледам веќе излезени се епизодите

Тоур де фармаци, е сега што е ова серија не е, филм не е, можеби нешто како документарец и комедија нешто, нз го пишувам овде доколку некој му најде место нека го префрли постот. Се работи за трката Тоур Де Франс од `82ра (или `72ра беше??) каде што се случил скандал со допинг на сите 170 учесници, специјалов е краток околу 40минути е, и тешко е да напишам нешто без спојлери, инаку има многу познати во ова нешто. Го прави ХБО па така да знаете што може да очекувате :icon_lol::icon_lol::icon_lol:. Инаку серијата/докуметарецот го работи Енди Самберг од Бруклин99, и учествува Нејтан од серијата Нејтан фор ју на Комеди Централ со неговиот препознатлив хумор.

Atlanta океј е?
Јас ја пуштив првата епизода пред 2-3 недели, дур ја гледав јадев нешто и ја гледав без превод, ништо не разбрав што се дешава.
Во секој случај ми делува на серија со црнци кои „евридеј ајм хаслинг“ и малку ме нервира тоа а и овој ЧАЈЛДИШ ГАМБИНО исто ме нервира, малку на расна база повеќе на карактер.
Можно е да грешам, Филип ДеФранко неколку пати ја препорачува а има и висока оценка.

mene mi bese dobra
gambino e jak, so zboris anon, sea u star wars ke e :p

Јас ја пуштив првата епизода пред 2-3 недели, дур ја гледав јадев нешто и ја гледав без превод, ништо не разбрав што се дешава.
Во секој случај ми делува на серија со црнци кои „евридеј ајм хаслинг“ и малку ме нервира тоа а и овој ЧАЈЛДИШ ГАМБИНО исто ме нервира, малку на расна база повеќе на карактер.
Можно е да грешам, Филип ДеФранко неколку пати ја препорачува а има и висока оценка.

mene mi bese dobra
gambino e jak, so zboris anon, sea u star wars ke e :p

Фала, ќе ја пробам другпат. Сеа ги почнав This is Us и Billons. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Почна новате сезона од Баллерс, исто така и Салватион се чини ОК серија.

Ќе гледа бе некој ова новава на нетфликс Ozark? Според трејлеро ми личи на Breaking Bad за сиромашни шо не е лошо

По торенти гледам веќе излезени се епизодите
Личи ама и не личи :) За три дена ги изгледав 10 епизоди. Очите ми испаднаа ама не ми е жал.[DOUBLEPOST=1500914612][/DOUBLEPOST]
Ова може да биде добро

Е добро (y)

Последно уредено:
За три дена ги изгледав 10 епизоди. Очите ми испаднаа
Не знам како ќе се опоравиш од овој напор...
Тоа се цели 3 саати и 20 минути дневно пред монитор...

Не знам како ќе се опоравиш од овој напор...
Тоа се цели 3 саати и 20 минути дневно пред монитор...

башка другите `напори` пред монитор. Абе, стока манијачка, камиказа сериска :rolleyes: :busi:

Billions е супер сериичка. Дури немора ни маратонски да се гледа, лесна е за следење и можеш кога сакаш да се приклучиш ако правиш пауза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom