Како и да е, имаше премногу напаѓање од страна на новинарите-али тоа им е работа.
Не им е работа да се ретардирани.
Onoj od Spic vesnikot kaj go najdoa i on ne znae... Se gleda vo besplaten vesnik, kakvi bezrbetnici se naogaat. Da ne bide pokus od drugite lisinari i toj da prasa nesto so nemase blaga veza, nitu kontekst i ovaa Lila go zakopa v zemi...
Леле тој па!!!
oo:
Ај што не знаеше да сврзи јасна реченица, па уште упаѓа во збор и не те остава да се искажеш. И ви се молам, каков начин е тоа? Изнајаде трици околу режимот, милион пати повтори и се уби од упаѓање во збор! Без ум! И цело време алудираше на тоа дека Лилјана е убиецот на Тоше!! :nesvest:
Добро, што и` значеше на таа од Вест целиот муабет? Не знаев дека таа ја напишала гадната приказна за наводното бркање од домот на Проески. Па уште и иронична, па уште ја прашува Лилјана дали знаела колку награди добил Тоше пред да склучи договор со нејзе. Гадно суштество, до гадење и повраќање одвратно!
Еден новинар од нашиве не можам да кажам дека беше како што треба. Еден да се издвојуваше барем! Еден! Што е она како ретардирани бе? Зарем на возрасен и разумен човек му доликува да се однесува како суштество без грам мозок? Кој упаѓа во збор и не чека да заврши тој што зборува, кој прежива со устата, кој се гордее со своите кривични пријави, кој се плетка во зборот:nesvest: А и Анета не ми беше омилена, гадно се однесуваше и таа. Како за сеир да беше таму, како нездрава се смееше кога ќе изедеше некое гомце оној реномираниот новинар.
А тој па Зоран?? :bilokojzbor: Расположувањето на другите со глупоста за женењето на 25 години му вриштеше! Мноооогу добар почеток, браво! Толку беше одвратен во нападноста, тоа е чудо! И кој е бре тој да кажува кој да си оди од државава? Уште па си кажа отворено и како со некоја гордост и задоволна насмевка за украдениот документ:pop::pop::pop: СТРАШНО!
Глупост до глупост! Лилјана ми се допадна што беше смирена и што за се` имаше што да им одговори без да се мисли.
Новинарите ни се катастрофа, срам и блам! Срамота сите тие луѓе надвор од Македонија што ги гледале.
:bilokojzbor: :bilokojzbor: :bilokojzbor: :bilokojzbor: :bilokojzbor: