Новинарите се ретардирани, Љиља е горда, а Тоше почива во мир!

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ок , ама не би рекла и дека Лилјана и clean тотално...
На прашања одговараше со прашања, на директни прашања одолговлекуваше и вртеше како дожд околу Крагуевац а искрено Тоше не го претстави оној кој е ...
Како не и беше срам да го црни со муабетите дека тој е тврдоглав и своеволен...Зарем на тоа што ја оставил се да потпишува и што секоја желба и ја угостуваше? Зарем тоа не докажува колку го наметнала своето влијание врз Тоше а таа да прави и да финансира кај сака и колку сака?
И зарем психолошки не успеа да го прочита за неговата дистанца кон неа откога се врати од Ерусалим? Зарем не свати дека почна човекот да бара меѓусебна дистанца со неа, и дека треба да свати дека му треба слобода со Будимир?
Ех , на почеток му падна жал, ама на крај на интервјуто кога увидов дека за Македонија неа газ не ја боли, навистина ја гледам сосем во друго светло....
Даде дојам дека таа работела , крпела од месец за месец,....А која и беше поентата за соработка со Тоше? Работеше таа за без пари со него, од толку што го сакаше? Ја претера навистина...
Опасна жена која би сакала убаво да ја расветлат...Па да видиме за колку луѓе Тоше работеше:nesum:
А како да го претстави оној кој е - кога мршојадцине воопшто не им ни текна да прашаат за тоа кој бил Тоше како личност или нешто слично?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ајде вечер реприза па ќе анализираме и разговараме подоцна.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Навистина ќе има реприза?
Криво ми е што не успеав да ја гледам емисијата, а баш би сакала.
Читајќи ги вашите коментари се запрепастив и без да гледам, ама ме интересира кој впечаток би го добила самата.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Да, Форчн, вечерва има реприза од 23.45.

Да го искористам постов за да ја изразам мојот гнев кон новинарите кои јадеа тоа што не се јаде, посебно кон дегенот од Фокус. Ако му фали уште некој заб комплет да ги снема сите, мислам дека по ова ќе има кандидати за да го сторат истото.

Нашиве новинари за к***ц не ги бива.

Член од
28 август 2007
Мислења
308
Поени од реакции
8
Навистина ќе има реприза?
Криво ми е што не успеав да ја гледам емисијата, а баш би сакала.
Читајќи ги вашите коментари се запрепастив и без да гледам, ама ме интересира кој впечаток би го добила самата.
Што ќе гледаш,ќе се изнервираш ептен.Подобро оди излезиси и забавувајсе одколку да гледаш прости “новинари“ и да ти се расипи вечерта.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Многу глупа дискусија.
Дека новинарите се кретени, се...ама Љиља во никој случај не е за жалење, бидејќи добро го има испечено занаетот. Таа е стара волчица во овој бизнис, вакви интервјуа не и` се непознати.
Дека должи пари, должи ... На прашањето колку и` должи на државата, таа одговараше со прашање...
А колку државата му должи на Тоше?
ФАКТ е дека Тоше ја претставуваше Македонија во најдобро светло насекаде, дека помагаше колку што можеше и не можеше и на сите ни одржа лекција од љубов и хуманост, ама не можеме да го занемариме фактот дека парите се кај Љиља...
Добро дали ти ја гледаше емисијата? И од каде заклучи дека парите се кај Љиља? Сите тие лаги дека се што поседувал Тоше е на нејзино име се апслотно невистини. Излезе жената се соочи со оние кои и смислуваа што треба и не треба. Кажа дека не може да поседува никаков имот во државава затоа што не е државјанин на Р. Македонија. Кажа колкав процент земала од настапите на Тоше како негов менаџер.
И да должи пари си има кој да се занимава со тоа. Па си имаме веројатно и ние некакви служби кои знаат да си ја вршат работата..или не? Не е должна да ги трпи бедницине од новинари да и кажуваат што да прави. Си имаме правни служби и тие ќе си ја завршат работата.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
259
Поени од реакции
4
Луѓе на кај терате со муабетов. Не ме интересира Љиља! Она беше тука не за да збори кои долгови ги има туку да каже нешто за Тоше. Нешто што не го знаеме сите!!! А зашто има такви искомплексирани души како новинарите почна муабетот да тера на лево! Ако на нив им беше тоа побитно нека земат и нека се самозапалат! Шупаци глупи!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Значи како имаа новинариве да искочат у јавност и уште јавно да обвинуваат за нешто што љиља не е крива особено тој кељавион уф колку ме изнервира!Битно едно браво за љиља за нејзината храабрст што искочи во јавност и ги демантираше сите тие изјави и конечно се дозна што е како е!

Член од
1 декември 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
Голем срам и нанесоа на Македонија новинарите на ова препукување кое беше дозволено и од самата водителка. Самите се докажаа дека не се зрели за таква одговорна работа. Секоја чест за новинарката од Хрватска (исклучок некои и од нашите). Такво дофрлање од нивна страна го покажа нивното ниско ниво на култура. Тешко со вакви новинари дека ќе стасаме некаде. Нека се гледаат на репризата (што воопшто не требаше да ја дадат, уште за репризирање стасала емисијата) и нека си дадат отказ од таму кај што работат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со ова се докажа дека новинарите од Дневник најмалку ги интересираат трач-чаршиски муабети.
И Игор Џамбазов го истакна тоа, за разлика од Вест кои повеќе ги интересира дали Ребека се избањала отколку да го наполнат културниот блок во весникот кој им е празен стандардно :)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Пак ја гледав репризата а бе хорор еј кој глупи новинари ги стави таму јас не знам ова беше емисија за Тоше или за приватните работи на Љиља колку глупи прашања еј тој ќелавиот мислам толку ли е глуп бе ја прашува што направила љиља со некое ауди ТТ од пред две години.Што ни е гајле на нас што кола возела она и на кого ја продала.Мислам ова беше само еден пример што глупости се претвори емисијата.

Офф топик- И плус тој ќелавиот кажува кој го возел најновото ауди ТТ во градов некој си кардиолог како да ми е гајле кој го возел не не тој новинарот не е нормален.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
И ја пак ја гледав репризата..овој пат од почеток..
Значи...не ми се верува бе.... смешни се бе веќе дебилните прашања...
Кои глупи муабети...ах кретенчишта :tapp:

Изјавите на оној ќелавиот манијак:tapp:....а за Весна:violent1:
Ех боже кои глупости се слушаат...:uvo:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
vaka ... studiram novinarstvo ali toa so bese vo sredata bese haos. Toa ne bea novibari ( i neka ne vika nekoj deka toa im e rabota ), toa bea najgolemite sobrani retardirani pacienti ( koi sebesi se narekuvaat novinari) na celo so toj zoran bozinovski. Tipot e sram za makedonskoto novinarstvo. Posle ova bogami neznam so da mislam za novinarstvoto zaso site se odnesuvaa kako lilja da e kriva za se. OK si e zenata , si go branese svoeto. Isto taka mislam i deka i Aneta Kociski nema veze od novinarstvo . Sekoj pravilen novinar nema da dozvoli takvi retardirano faci da i se obrakjaat tolku ironicno na LIljana . Sram da i e i na Aneta Kociski! neam komentar. razocaran sum

A za Vesna ........ :tapp: . kakva idiotka... ne mi se veruva

Toj "keljaviot" e Zoran Bozinovski . Novinar ( iako ne go smetam za takov) koj ima nad 80 krivicni prijavi zad svoeto ime. Tipot se gleda deka ima "mal" stepen na retardacija. Toa moze da se poznae uste od prvata recenica sto ja kaza
" i jas nesakav da me ozenat na 25 godini , mlad nevin .... " i neznam so tamu .
Znaci od prva recenica ke primetis deka e offline !

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Порота, обвинет и судија : псевдо-новинари, Лиља и Анета. Катаклизма!

Тоше умрел и треба да бараме виновник. ОК! Треба да се бара виновник. И?

Него друго ми беше поентата : ај ве молам, токму како што рече Лиља, погледнете се во огледало, измерете кој колку направил за оваа земја и видете на што личите и после прашајте се кој кур фактор сте вие за да судите некој и некого? Многу патетична и долна работа : со еден збор МИ СЕ ПОВРАЌА ОД ТОА ШТО ГО ВИДОВ.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Како и да е, имаше премногу напаѓање од страна на новинарите-али тоа им е работа.
Не им е работа да се ретардирани.

Onoj od Spic vesnikot kaj go najdoa i on ne znae... Se gleda vo besplaten vesnik, kakvi bezrbetnici se naogaat. Da ne bide pokus od drugite lisinari i toj da prasa nesto so nemase blaga veza, nitu kontekst i ovaa Lila go zakopa v zemi...
Леле тој па!!!:eek:oo:
Ај што не знаеше да сврзи јасна реченица, па уште упаѓа во збор и не те остава да се искажеш. И ви се молам, каков начин е тоа? Изнајаде трици околу режимот, милион пати повтори и се уби од упаѓање во збор! Без ум! И цело време алудираше на тоа дека Лилјана е убиецот на Тоше!! :nesvest:
Добро, што и` значеше на таа од Вест целиот муабет? Не знаев дека таа ја напишала гадната приказна за наводното бркање од домот на Проески. Па уште и иронична, па уште ја прашува Лилјана дали знаела колку награди добил Тоше пред да склучи договор со нејзе. Гадно суштество, до гадење и повраќање одвратно!

Еден новинар од нашиве не можам да кажам дека беше како што треба. Еден да се издвојуваше барем! Еден! Што е она како ретардирани бе? Зарем на возрасен и разумен човек му доликува да се однесува како суштество без грам мозок? Кој упаѓа во збор и не чека да заврши тој што зборува, кој прежива со устата, кој се гордее со своите кривични пријави, кој се плетка во зборот:nesvest: А и Анета не ми беше омилена, гадно се однесуваше и таа. Како за сеир да беше таму, како нездрава се смееше кога ќе изедеше некое гомце оној реномираниот новинар.
А тој па Зоран?? :bilokojzbor: Расположувањето на другите со глупоста за женењето на 25 години му вриштеше! Мноооогу добар почеток, браво! Толку беше одвратен во нападноста, тоа е чудо! И кој е бре тој да кажува кој да си оди од државава? Уште па си кажа отворено и како со некоја гордост и задоволна насмевка за украдениот документ:pop::pop::pop: СТРАШНО!

Глупост до глупост! Лилјана ми се допадна што беше смирена и што за се` имаше што да им одговори без да се мисли.

Новинарите ни се катастрофа, срам и блам! Срамота сите тие луѓе надвор од Македонија што ги гледале.

:bilokojzbor: :bilokojzbor: :bilokojzbor: :bilokojzbor: :bilokojzbor:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom