Нова понуда во T-Mobile од 1. јуни

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Горе-Доле се е јасно... само не е јасно дали претплатата ја користиш во целост, делумно... или цела претплата ти се одзема и секој повик кон друга мрежа ти се наплаќа... на пр. 600 денари претплата, 20 повика кон другите мрежи, 10 СМС и тука таму уште нешто и кога гледаш 800 денари минимална сметка!

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.092
Поени од реакции
11.497
Како ја не сум се изгорел?
Изгледа ме сфати погрешно, ако имаш позитивно искуство слободно сподели на форумот, јас само кажав мое (лошо) искуство.

Можеби одамна правеле некои далавери, моментално немаат ни ѕвезички доле, ни ништо.
Избројав дури 4 ѕвездички на оваа страна.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Се некако имам впечаток дека на крај на понудата ќе има нешто како:

*Под неограничен разговор се подразбира искористувањето на месечната претплата од 599 денари.
**Иако остварените минути за разговор не се тарифираат, воспоставувањето на повик се наплаќа xx денари.
Најинтересното е тоа што го нагласуваат, Фер Политика - до 1000 минути, Фер политика до 1 гигабајт?
Фер политика до 10.000 денари за 5000 разговори, 500/1000смс и барем 4 гига месечно не им текнува -.-

V

Vollstandig

Гостин
Од кога Т-мобиле почна да важи за ефтин оператор? Колку и да пробаат нешто да воведат, за просечниот македонски граѓанин е неисплатливо. А 6 денари минута, шо е многу, стварно многу е.
Единствено не му смета на некој што има месечни примања 40.000 + па што му смета ако дојди 2 или 3 000 сметка.

Relax S

Relax M

Relax L

Relax XL

Месечна претплата

279

599

1199

1799

Вклучени минути кон Т-Mobile и Т-Home

100 минути

1000 минути

2000 минути

3000 минути

Вклучени минути кон други мрежи

/

100 минути

300 минути

400 минути

Цена по минута кон сите мрежи по
надминување на вклулчените минути

5.9

4.9

3.9

2.9

Вклучен интернет

/

/

/

3GB

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Неограничени разговори?
Неограничени разговори од 100 мин... :pos:
Bitch please.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.847
Поени од реакции
21.652
а да пуштеа цени и на мобилните уреди ? во други земји за годишна претплата ( 10 евра ) од 1 година можеш да земеш SG II за 50 евра !!!!

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Добро нема ли некој овде некој пријател-другар што работи во Т-Мобиле да праша како иди тоа со претплатата?? Ако се одзема претплатата јас не би ги користел овие поволности!!

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Добро нема ли некој овде некој пријател-другар што работи во Т-Мобиле да праша како иди тоа со претплатата?? Ако се одзема претплатата јас не би ги користел овие поволности!!
Ти зошто не се јавиш на 122 и да си прашаш поштено?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
657
Поени од реакции
541
овие не се арни, само шо самите си се форсират, цена на смс порака: 5,9 ден.... истите цени од пред 10 години .. мислам дека никогаш нема да потпишам договор тука

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Вчера бев да видам што како, HTC Radar е изгор, не се точни.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дане има случајно нешто новости и за намалување на цените на мобилните што ги земаме во доверба?

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Да има... претплатата се одзема цела, и се активират поволностите. Тоа на мене не ми одговара така да останувам на стариот тарифен модел!! Еден денар минута кој мојот круг, ефтина тарифа кон сите еден денар минута, 300МБ интернет и каде сакам трошам 400 денари од претплатата. Значи излезе така како што наведив во пост бр. 31

H

-HRO

Гостин
Мене лично T-Mobile ми има најстабилна мрежа и најдобар постпејд кој ги задоволува моите лични потреби.
Склучив договор на Relax Surf Medium во Декември и со тоа си земав и добар Smart Phone со минимална доплата.
Со Relax Surf Medium ми следуваат 400мин. разговор, и 300мб интернет. Имам ставено 4 броја во мојот круг и кон нив разговорите ми се тарифираат по 1 ден / мин.
Нетот ми е сосема доволен и ми се наоѓа за сурф, симнување апликации од маркет и сл, а кога ќе го надминам, само ми се намалува брзината.
600 денари е претплатата, но за тие што склучија договор пред крајот на Декември како мене првата година ќе плаќаат по 300 денари, така да првава година плаќам по 300 ден.

На страна имам уште еден телефон со понуда само за корисници од МВР со кој имам бесплатни разговори кон цело МВР. Земав 4 картички и истите ги земав бесплатно. 1 јас, 2 родителите, 1 брат ми. Кон нив ми е бесплатно доживотно, а претплатата за сето ова изнесува само 50 денари.
Кога ќе ги сврзам овие 2 понуди што ги имам, за мене најисплатлив е T-Mobile.
Vip и One ми се светлосни години зад T-Mobile.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Сега се јавив, значи претплатата се зема за тие 1000 минути во т-мобиле и 100 минути со другите мрежи ( за мојата тарифа, Relax Medium или по ново Relax M ).

Kajgana Shop

На врв Bottom