Нова понуда во T-Mobile од 1. јуни

Член од
1 февруари 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Бизнис тарифните модели пак, вклучуваат неограничени разговори кон T-Mobile и T-Home, 0 денари разговор кон други мрежи, мобилен интернет, како и бесплатни разговори во рамките на компанијата.
Оваа реченица ми го привлече вниманието. Како да сакаат да кажат дека "0 денари разговор" и "бесплатни разговори" се два различни поими.

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Значи јас сум на Рилекс Сурф Медиум... интернет од 1 гига на телефон е доволно (за мене) 1000 минути во Т-мобиле повеќе од доволно и ако се користат 600 денари од сметката по твоја желба, односно СМС, повици кон други мрежи и слично.... не планирам да се префрлам по други мрежи. Ова ми е ТОП...!!

А во обичниот Рилекс М има и 100 минути кон други мрежи но нема интернет...
И ако размислиш малку подобар е Сурф пакетот пошто цената на 1мб интернет е многу поголема од цената на 1 повик на друга мрежа

За 100 минути кон другите мрежи во Сруф Медиум ќе платиш 490 денари... а имаш 600 денари претплата + 1 гига интернет!

А само со Рилекс М за 1мб потрошен интернет се плаќа 15 денари.

П.С. гледано дека многу од народо сеуште има обични а не смар телефони мислам дека е тоа ОК

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Еве ја новата понуда на Т-мобиле...http://www.t-mobile.com.mk/public/novi-postpejd-tarifi-za-neograniceni-razgovori-so-1-5-milion-korisnici.nspx (само одберете која тарифа) нешто слично како вип... Само незнам дали претплатата можеш да си ја искористиш како сакаш! Баш утре кога ќе одам да си ја платам сметката ќе прашам подетално што како!
Токму тука е клучот, ако претпатата не се користи за разговор кон други мрежи (а знаејќи ги што гадови се и тоа е можно), тогаш понудава им е страшна јадица и измама.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
За бизнис корисниците она што ми падна во очи и не ми се допадна е: Интервалот на тарифирање е на минута. Барем досега беше по секунда после првата минута.

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Доколку нема можност претплатата да ја користам јас како што сакам тогаш си останувам во нормална тарифа... не сакам такви промоции некој да ми прави сметка како да ја трошам!!

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Т-мобиле никогаш не биле некој тешки преваранти или измамници. Најголеми измамници моментално се One со Џабест. Ве молам, воспоставување на повик е 3 денари? Де бе?
За се што ве интересира јавете се на 122 и прашајте си. Новава понуда е нешто најдобро што т-мобиле некогаш го извадиле.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Прегледај го приврзокот 44033
Ова е излеа новата понуда, е сеа наведените минути ги користи само нисителот или сите членови ?
А јас прашувам , дали се искористуваат тие 599 , 1199 денари , или сега на име нова понуда , ти даваат 400 минути за сите Т-мобајл броеви ... а ти ги одземаат тие пари од тарифата кои порано ги искористуваше.

Баш ме интересира ... јас не сум задоволен од поспејд понудите , поевтино ти е на припејд него поспејд.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Логички би требало да се искористи месечната претплата па после тоа тие 400 или 800 минути зависно од претплатата.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Ја фатив понуда од ВИП 1000 минути кон цела мрежа за 295 (пола од 590). Бадијала.
Можат да сонуваат Т-мобајл дека ќе им се вратам. :ROFLMAO:

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Логички би требало да се искористи месечната претплата па после тоа тие 400 или 800 минути зависно од претплатата.
Ако одиш на страната на Т-Мобиле и да ги видиш старите тарифи на СУРФ пакетот нагласено е колко од претплатата можеш да ја користиш а другите што се одзимаат се за интернет. А сега тоа не го пишива!

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.092
Поени од реакции
11.497
Т-мобиле никогаш не биле некој тешки преваранти или измамници.
:icon_lol: Ме изнасмеа, мора да ти признаам.

Си заборавил да додадеш дека Северина, Чичолина и Саша Греј се невини.

Лично се изгорев со Т-Мобиле многу одамна, така да моја нога веќе кај нив нема стапнато, ниту пак ќе стапне.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Ако одиш на страната на Т-Мобиле и да ги видиш старите тарифи на СУРФ пакетот нагласено е колко од претплатата можеш да ја користиш а другите што се одзимаат се за интернет. А сега тоа не го пишива!
Најдобро е да се иде до нивни салон и да се праша за детали.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
:icon_lol: Ме изнасмеа, мора да ти признаам.
Лично се изгорев со Т-Мобиле многу одамна.
Сигурно си бил неинформиран или не си се потрудил да прочепкаш како се цените. Како ја не сум се изгорел?
Можеби одамна правеле некои далавери, моментално немаат ни ѕвезички доле, ни ништо. А и од старт си имаат опертаор што можеш да го контактираш во секое време.

Kajgana Shop

На врв Bottom