Најдобар другар

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
Најдобар другар/ка = заедно излегувате, забави, секогаш сте во контакт без разлика што се случува, очекувате кај вас да се обрати да ви каже нешто. Ако ова и уште многу други работи ги земеме во предвид за најдобри другари тогаш:
Имав, па некако снемав, па пак имав, па дефинитивно снемав и сега изгледа има нешто а што има не знам. Измеѓу тоа имам немам, сигурно имаше разочараност, депресија, измаменост на некој начин. Ама се е школа . . .

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.340
Поени од реакции
2.232
на денешно време нема вистински другар сите се предавници ....
ако скиреш нешто ке се скарате за глупости ке те издаде или слично ...
:nenene:

P

PewDiePie

Гостин
Имам,од бебиња не доеле заедно и еве до сега сме бест френдс сега можеби одиме по различни патишта ама сепак

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.687
Поени од реакции
22.583
Имам другари на кој што можам да им верувам:toe:се што ќе речам останува мегу нас:toe:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
pa sekoj mora da ima barem eden veren drugar sto moze da mu kaze sve sto saka.
Barem jas taka mislam

soul123

...plAy HaRd GO pRo...
Член од
2 октомври 2008
Мислења
295
Поени од реакции
23
Имам другари на кој што можам да им верувам:toe:се што ќе речам останува мегу нас:toe:
и не се срамам да има кажам некои работи, убаво ми е кога сум со нив, и ме прават среќен

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
еее и ја ги иам такви... Рајко и Киро.... респекат

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Imam i presrekna sum poradi toa ,mi se nasla vo loso da me islusa vo dobro da spodeli i raduva so mene,ja obozavam i presrekna sum sto postoi i sto bas na mene mi e drugarka.
TINA I love u:smir:

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
имам повеке од еден
они мене ми кажуват све шо ги мачи и истото и јас на нив

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Ah kolku mi fali kafeto cimetno na sabajle pred faks, prosetkite do Biser i nazad vecer pred ispit, toplite kikiritki i pivceto na kej, dolgi diskusii na tema ZOSTO sme tuka, tamu, nie....stavanje vestacki a la Merlin Monroe benki i odenje do TINEX trcanica, smeenje koga nikoj drug ne se smee, grupno guskanje, pazarenje studentski namirnici(pobogu zborov:pos2: vo TEDIKO, mljackanje sladoled na kej vo Aerodrom, pesacenje do jasikata, mknenje torbici po vozovi....
So kogo ako ne so NIV:smir:

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
па имам некои 2-3 на кои што можам да им кажам одредени работи... ама буквално се само на сестра ми :pipi:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
најдобар другар немам но затоа имам четири најдобри другарки.Тоа се личностите кои имаат посебно место кај мене во моето срце.А и јас имам посебно место кај нив.Секогаш сме заедно...и во добро и лошо...заедно се смееме и заедно плачаеме...се сакаме цениме почитуваме.И срекен сум дека ги имам дека без нив не знам каков би ми бил животот.Ве сакам

ivicka10

full bundle of joy...
Член од
20 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
4
тешко ми идело во животов со бест френдс, но сепак во последниве 4-5 години можам и јас да кажам конечно дека имам најдобар другар на кој секогаш можам да сметам :back:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Имам многу другарки, ама вистински другар кој подразбира присуство во сите моменти(не само на убавите) кој ме тешел и ме поддржувал, кој ме сакал и ми давал совети од срце, кој ме ставал мене пред неговите потреби и желби е ДЕЧКО МИ. Никогаш досега не се случило да имам проблем а да не се потруди да го реши или пак да го намали.Ако не со дело, може со збор да ми помогне.Не се штеди воопшто за мене.Тоа е вистински другар.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.647
Поени од реакции
48.640
Неам БФФ :pos:

Имам некој круг луѓе од “доверба’’ и онака сум со нив шајка,мада не ми се појавило нешто озбилно за што би ме заебале па као да се разочарам од нив,и да кревам драми :)

Kajgana Shop

На врв Bottom