Најдобар другар

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Иам двајца НАЈдобри другари со кои сум најблизок и уште многу други кои ми се помалку блиски од овие двајца :) :) :)

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Јас немам најдобра другарка, несакам ни да имам, убаво е да си имаш некој, тоа најмногу сум го сакала во животот, ама тоа што ќе правиш, а и доста ми е од лицемерие и од лаги и од се што може да ти изнаправи човек :tapp: се си кажувам на мама и на дада :) а имам многу пријатели само онака за на кафе и слично, блискост :nenene:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Ако глеаме за некој шо буквално се им кажвам, то се тројца во мојов живот...Болиглава, ПулГрл и дефинитивно, мајка ми.Се сум им кажала и не се каам во врска со то.До сеа не напрајле нешо посебно шо би ме спречило да не им кажвам (освен некој реакции на Натка ама престана сеа нешо во последно време) и се осеќам многу пубо од ко ќе им кажам онака се и мило ми е шо иам некој такви.За слушатели ги биват па мојте да ги нарачате на 0800585... и ако се јавите веднаш по рекламава имате гратис упатство за користење на дадените...Шала на страна, ај лав ју мечиња :back:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Имам неколку добри другарки уште од детството, но за жал едната ми замина странство- се омажи таму, 2 се на факултет во други градови и ретко се гледаме а и исто сестра ми и прва братучетка со кои сме во приближна возраст се во мое друштво,така да со нив сум најблиска.
Најубави ми се спомените од средношколките денови кога сите 6-7 другарки бевме заедно неразделни, ама тие времиња не се враќаат, остануваат само во спомените.

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
Имам другари ама најверна не
веќе апсолутно на никој не верувам
сите се лицемерни и злобни,само гледат да те искористат,така да подобро ми е вака отколку да мислам оти имам најдобра другарка и да ја ценам а она зад грб да зборува лошо за мене:toe:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Јас имам 1 најдообар другар и меѓу нас нема тајни,се си кажуваме....

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Имам и најдобра другарка и најдобар другар: Џену и Гладиус...Луѓето знаат повеќе за мене од јас...Понекогаш и ме плашат со сите информации што ги имаат за мене...:smir:

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
две се...и не ми требаат повеќе :smir:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
да нормално дека имам не 1 , 4-5 се со кој шо можам за се да си напрам муабет :pipi:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Имам две најдобри другарки..близначки:)
Со едната сум поблиска ама и на двете им верувам и двете ги обожавам.

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Imam drugar koj go sakam kako brat i nego mozam da mu kazam ama bas se.I kazuvam i na sestra mi i na majka mi so niv imam iskren muabet.I imam uste 1 drugarka od detstvoto uste so koja mozam da razgovaram za se.Drugite mi se onaka za kafe ispaganje,ne mi se tolku bliski

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Имав најдобар другар до пред некое време али откога фати женска ме шитна:S
Така да сеа си се дружам со внимателно избрани луѓе кои до сега не ме заебале фала му на господ:vozbud:

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
759
Поени од реакции
1.208
Имам другари ама најверна не
веќе апсолутно на никој не верувам
сите се лицемерни и злобни,само гледат да те искористат,така да подобро ми е вака отколку да мислам оти имам најдобра другарка и да ја ценам а она зад грб да зборува лошо за мене:toe:
Така си е.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Немам најдобар другар. :toe: Со сите онака се дружам со некој помалку со некој повеќе , онака со 1 или 2 нај нај немам таков другар, уствари имав до пред неколку години кога се исели во странство :(

Kajgana Shop

На врв Bottom