- Член од
- 5 април 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 14
abe ne mu go krsi filmot na detetoОООоо, некој инженери неможат да земат по 30 000 ти ќе земаш. Мочко еден!
od masiraj mu gi jajcata na branko crvenkovskimoze i pogolema plata ke ti dadat
abe ne mu go krsi filmot na detetoОООоо, некој инженери неможат да земат по 30 000 ти ќе земаш. Мочко еден!
Најдобар начин на заработка ви е продавање на метали и неметали. Значи за 1кг бакар добивате 400ден а 1кг бакар би го нашле и на заебанција, само треба малку да се потрудиш, едно 3-4 саата дневно у барање али 4 стотки убаво би ви дошле после тоа
тебе да не те удрил некој со мокра чарапа у глааа а ццццц шо се нема да прочитамEj decki koga veke suskate za rabota i jas baram rabota ama po moznost da zeam nakaj 30000den plata a rabotata da mi bidi nisanje vrata
nekoj sovet please?
:bravo: :bravo: :bravo: za tebe ti siЕхх... мислаш ли оти е лесноо...??? не е толко лесно да собераш а и дали ке има од дека да го најдаш.. или пак старо железо .. хух.. не е баш тка лесно как шо викаш.. јас еднач собирах старо железо и бакар и стварно имаше ненормално ного железо 25-26 кила беше само железото и шо ми дадее само 240. Ништо пари се тва...
Јас веке 1ипол година работам у пицерија .. ем одам и на школо ем и работам.. некојпат се случува да неможам да одам на работа некој ден заради шкоолто ама ретко е.. и зимам 10.000 шо ми се доволни за 1 месец... поарно здраавееее....
Цццц и шо ти беше финтата повеќе неможеше да се изглупирашдобар бизнис ? хмм ... треба да имаш добар партнер ( другарче - богато ) тој да зима од дома по "некој" денар и да делите 50:50 ... а најпаметно ќее да работеш у некооинтернет кафе , пада си седеш цел ден на интернет и да зимаш money
Значи вака со еден другар за еден месец најдовме 20 кг бакар значи земавме 8000 и ги делевме, железото не се исплати да го собираш и боље немој. А веќе стварно ако не можеш да најдеш бакар боље ти е да го препродаваш, значи да го купиш од некој за 300 а после да го шитнеш за 400 што е многу исплатливо само треба да најдеш некој кој ке ти го купи за 400Ехх... мислаш ли оти е лесноо...??? не е толко лесно да собераш а и дали ке има од дека да го најдаш.. или пак старо железо .. хух.. не е баш тка лесно как шо викаш.. јас еднач собирах старо железо и бакар и стварно имаше ненормално ного железо 25-26 кила беше само железото и шо ми дадее само 240. Ништо пари се тва...
Јас веке 1ипол година работам у пицерија .. ем одам и на школо ем и работам.. некојпат се случува да неможам да одам на работа некој ден заради шкоолто ама ретко е.. и зимам 10.000 шо ми се доволни за 1 месец... поарно здраавееее....
ziti se od kade ja najde crna gore veke ako go zima pasosot neka ide italija,grcka(ne e pozelno),spanija pa makar i bugarija,ama u crna gora sto majka bara bolje e vise da ide vo hrvatska ako ide natakaЈас мислам дека најпаметно ке ти биде пасошот во рака и да идес во Црна Гора.За малку време ке можеш да заработиш некој денар повеке
Oд едноставна причина што во Црна Гора има побарувачка на работна сила како во никоја од твоите наведени земји.ziti se od kade ja najde crna gore veke ako go zima pasosot neka ide italija,grcka(ne e pozelno),spanija pa makar i bugarija,ama u crna gora sto majka bara bolje e vise da ide vo hrvatska ako ide nataka