Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
- Член од
- 9 декември 2009
- Мислења
- 12.145
- Поени од реакции
- 18.173
Без јајца се да удрат 1 на 1 на некој со слична големина.Дури и со оружје при рака.Браво за овој на почеток што му стои на желкава
Без јајца се да удрат 1 на 1 на некој со слична големина.Дури и со оружје при рака.Браво за овој на почеток што му стои на желкава
Зошто да бега бе па не прави ништо човекот.Јас не гледам дека ги мава со столчиња или со нешто друго.Се гледа и на клипов дека се тргна по братот кој го апсат но не зезнаа и го спуштија од другата страна а желките ги пратија по нас да не разбркаат.Само сплотени на Запад и голема бројка па нека пробаат вака да се пресметаат со нас друг пат.Браво за овој на почеток што му стои на желкава
Знам дека не прави ништо и нема потреба да бега, али у ваква ситуација кај што гледаш дека млатат се живо и диво, и да ти приоѓа желка со пендрак и ти да стоиш пред него е за мене храброст.Зошто да бега бе па не прави ништо човекот.Јас не гледам дека ги мава со столчиња или со нешто друго.Се гледа и на клипов дека се тргна по братот кој го апсат но не зезнаа и го спуштија од другата страна а желките ги пратија по нас да не разбркаат.Само сплотени на Запад и голема бројка па нека пробаат вака да се пресметаат со нас друг пат.
Во оваа држава страв ти е веќе и на нет да пишуваш, може да завршиш во станица на крај. Радо би раскажал се, ама сепак мора да има мерки на претпазливост. Клучната птичина беше некој кој им викна ВАКА ВО ЧАИР ДА ПРАВИТЕ, алудирајќи на острата реакција врз наш член кој се обиде да се пресмета со играч на Вардар.Добро бе ќе објасни некој што се случило... Што е мотивот на полицијата да мава? Обично во поголемиот број случаи сами сме биле криви... Прочитав на една статија дека сте сакале да влезете на терен... Ако е заради тоа ова е премногу од нивна страна... Или пак некој им рекол ова да го направат стварно незнам што мотив имаат до толку да маваат кога тие се луѓето што им ги пунат касите...
Толку ли е тајно и срамно за да не се каже што се случило?
Чим се крие јасно е... Директиви од горе, немора да ми кажуваш...Во оваа држава страв ти е веќе и на нет да пишуваш, може да завршиш во станица на крај. Радо би раскажал се, ама сепак мора да има мерки на претпазливост. Клучната птичина беше некој кој им викна ВАКА ВО ЧАИР ДА ПРАВИТЕ, алудирајќи на острата реакција врз наш член кој се обиде да се пресмета со играч на Вардар.
Каков наталитет какви глупости... чекај да ја видиш новата тура што ќе забега странство барем мојата генерација... Колку само души ми рекоа дека ќе се иселуваат тоа чудо едно Али чим така сакаат така и ќе биде... После нема назад...Криво ми е што не бев таму. Криво ми е што не ми свирнаа еден пендрак за да ми заѕвони ѕвончето во мозокот дека треба да се бега од државава.
Незнам колку знаете за ова ама вмро има кампања која ја водеше Коце мислам за подигање на наталитетот кај македонците... во првата прилика би го прашал како мисли да ги задржи прво оние што се тука а после да размислува за подигање на наталитетот.
Sto ima vrska muabetot so CAIR ?Одете во Чаир, Сарај, Тетово и Дебар вака мавајте кучиња смрдени !
Истото си го помислив кога си одев накај дома, ми се одмили одење на стадион.И
За утакмицата 100% сум сигурен дека е наместена како и таа 6-1, и сигурен сум дека цлеа лига ни е наместена излеа на крај искочи дека овој Илчо е бетер и од Хари.
Незнам дали има потреба да одговарам на ова прашање.Sto ima vrska muabetot so CAIR ?
A.C.A.B