Музичко име на тапет : Coldplay

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Музика за неразбрани и неприфатени девојчиња од 15-16 години.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ни една песна незнам од овие што се сега на тапет. А им толку мнгогу убави тапети, еве на пример Bonobo моментално ми идат.

Член од
17 јануари 2014
Мислења
500
Поени од реакции
159
Поима немам кои се овие nightwish.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Епа ете сега можете да ги слушните.[DOUBLEPOST=1396342313][/DOUBLEPOST]Oва е првата песна што им ја слушнав (во прва-втора средно :LOL:)

друго

Последно уредено:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
прв пат слушам, жими мене :icon_mrgr:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.668
Поени од реакции
4.350
Е овие скандинавскиве готик ванаби метал бендови ми се дефинитивно најбезвезен дел од рок-музиката. Тотално промашено експериментирање со звуци, тотално убивање на оној звук на гитарата кој кај мене предизвикува ежење на кожата. Бесмислено, ко музика за јапонски цртан филм. Срамота е вакви групи да се нарекуваат метал, греота е за многу добри бендови од тој правец.
Најтвиш покрај музиката не ги можам ни ради Тарја и нејзиното покер фејс, за што и да пее. Може има феноменален глас ама коа ке и ја видам фацата не знам дали пее за љубов, за тага, за среќа или офка зошто ја фатил запек.
Најслаб бенд што до сега бил на тепет, за мој вкус.

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Е овие скандинавскиве готик ванаби метал бендови ми се дефинитивно најбезвезен дел од рок-музиката. Тотално промашено експериментирање со звуци, тотално убивање на оној звук на гитарата кој кај мене предизвикува ежење на кожата. Бесмислено, ко музика за јапонски цртан филм. Срамота е вакви групи да се нарекуваат метал, греота е за многу добри бендови од тој правец.
Најтвиш покрај музиката не ги можам ни ради Тарја и нејзиното покер фејс, за што и да пее. Може има феноменален глас ама коа ке и ја видам фацата не знам дали пее за љубов, за тага, за среќа или офка зошто ја фатил запек.
Најслаб бенд што до сега бил на тепет, за мој вкус.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Тотално неповрзано, ми се чини или во воведното мислење се испуштени некои што поминаа?
Мјуз ми се чини беа, а не ги видов.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Тотално неповрзано, ми се чини или во воведното мислење се испуштени некои што поминаа?
Мјуз ми се чини беа, а не ги видов.
Не е апдејтована листата, 5-6 изведувачи не се внесени, сум забораел, ќе средам да помини салам чколиово, ќе пребројам добро и ќе ја разлистам од почеток цела тема.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
The Kingslayer, The Islander & Last of the Wilds.
Само овие 3 ги знам. Интересни песни, али не слушам ваков тип на музика.
Рок, и во помали дози „покласичен“ метал.

Ги иам у плејлиста, се нашле у некој торент коа сум симнал.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Епа не ставајте такви "настрани" бендови, него нешто шо сите го знаат. Еве има луѓе првпат шо слушаат за нив и практично нема дискусија, само хејт. :свиркам:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Епа не ставајте такви "настрани" бендови, него нешто шо сите го знаат. Еве има луѓе првпат шо слушаат за нив и практично нема дискусија, само хејт. :свиркам:
Не е работата да имаме бендови или имиња кои се познати кои само ќе имаме дискусија еј да одлични се, еј одличен пејач е... и? работата е да се најдат некои бендови, музички имиња ете кои не се толку познати, на пример јас овие 2-3 песни слушнав и ги доживувам како нешто кое го слушаат повеќето тинејџери, тие тоа што го прават за мене е премногу меко...доколку беа некои навистина одлични ќе имаа од мене добра критика вака засега тоа е... Затоа не секогаш треба да има познати имиња за да се има добри коментари туку имиња кои ќе бидат помалку познати за тие што не ги знаат да ги запознаат, да дадат свое мислење за нив без разлика дали тоа се односи на добра критика или пак на лоша...

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Не ме сфати, иронија беше моето. Зборот ми е дека вакви бендови што не ги знаат или не слушнале мнозинството на кајгана форум нема да добијат некој опис, доживување, оценка. Читнав неколку коментари дека првпат слушнале за бендот и не го бивало. Не ни очекувам поинаков тек. За да даде некој мислење треба нешто да слушнал од бендот колку толку нели? Тоа ти е исто како сега јас да пишам за Иги Поп и Стуџис, мене тоа ми е сра*e у боја, премногу е меко за мене :icon_lol:, а нит сум слушнал нит ќе слушам такво нешто во мојот живот. Него ај да не расипувам, се извинувам на избацувањето.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Не ме сфати, иронија беше моето. Зборот ми е дека вакви бендови што не ги знаат или не слушнале мнозинството на кајгана форум нема да добијат некој опис, доживување, оценка. Читнав неколку коментари дека првпат слушнале за бендот и не го бивало. Не ни очекувам поинаков тек. За да даде некој мислење треба нешто да слушнал од бендот колку толку нели? Тоа ти е исто како сега јас да пишам за Иги Поп и Стуџис, мене тоа ми е сра*e у боја, премногу е меко за мене :icon_lol:, а нит сум слушнал нит ќе слушам такво нешто во мојот живот. Него ај да не расипувам, се извинувам на избацувањето.
Работата е тоа што повеќето не се ни обидуваат да дадат целосна оценка за тоа што е поставено, едноставно слушаш песни добиваш мислење и го пишуваш без разлика дали било добро или лошо.

Kajgana Shop

На врв Bottom