Толку, завршив со матурава, историја ми пројде онака..не учев доволно, но се погодија лесни прашања и за некои се мислев која година требаше да ја напишам, но ме снајде најлошото. Хитлер-Жаклина - професорката по германски која ја мразам од дното на душата (и која за крај ми остави 4 а требаше 5) нѐ пазеше и ми го зеде ливчето за препишување и наместо да го фрли таа ме издаде на главната професорка по историја, Петранка (која е принципиелна и многу ја почитувам).... Притоа кога и побарав да ме пушти до тоалет бидејќи морав да пијам вода, ми беше топло таа не ме пушти. Па основно право е да се оди во тоалет! Ептен од култура ја прашав за да не испаднам груб, требаше да си излезам! Се надевам дека ќе го прочита ова и ќе сфати дека тркалото се врти. Еден ден кога таа ќе бара услуга од мене ќе ја извисам на ДЕБЕЛО! Не ме боли за оценката што ќе ја добијам (4/5) туку ме боли тоа што ме издаде на многу подол начин! Можеше да ме опомене и се да помине тивко без галама. Fuck off Korchagin! Да зеам диплома и више очи да не му видам на тоа проклето школо! Деца, ни случајно да не сте се запишале таму, пекол ќе ви биде (освен ако мама и тато не се пријатели со професорите!)
--- надополнето: Jun 22, 2011 11:22 AM ---
Ако не добијам петка бизнис ке се фрлам од школо
немој будалче, не вреди, подобро е да го запалиш школото со се професорите кои ти идат на нерви!