Матура

Член од
25 декември 2018
Мислења
15
Поени од реакции
3
Здраво на сите другари.
Ми треба брз одговор што е полесно
Историја или Бизнис?
однапред благодарам (немам мн.време).[DOUBLEPOST=1545770387][/DOUBLEPOST]Здраво на сите другари.
Историја или Бизнис?
однапред благодарам (немам мн.време).

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.142
Поени од реакции
8.102
Здраво на сите другари.
Историја или Бизнис?
однапред благодарам (немам мн.време).[DOUBLEPOST=1545770387][/DOUBLEPOST]Здраво на сите другари.
Историја или Бизнис?
однапред благодарам (немам мн.време).
хахахаха ме изнасмеа постот. исти кур ти е бате, шо и да полагаш ништо нема да ти смени.

Член од
25 февруари 2018
Мислења
25
Поени од реакции
3
Кој има полагано германски како втор јазик ?
Нека каже дали е тешко лесно и тако даље.
Фала однапред

Член од
4 јуни 2022
Мислења
2
Поени од реакции
2
Здраво, сакам да прашам дали некој може да ми напише есеј за матура по македонски јазик , ќе платам не е проблем преку картичка, матурска ми е утре во 10 часот а исто така тогаш ќе ја дознаам темата фалааа ви однаптед !!!

Член од
31 јули 2023
Мислења
18
Поени од реакции
10
Здраво дечки! Како поминуваат месеците, ќе дојде повторно Мај каде што треба сите што сме генерација 2006 год. да полагаме матура. Сакам да ве прашам како ќе се одвива и дали ќе има некаква надеж за препишување со оглед што претходната година беше построго каде сите ученици беа распоредени по ходници.Јас сепак ќе седнам и ќе научам за да го поминам материјалот колку само да положам иначе сум одличен ученик но ме фаќа паника дека е многу тешко. Нормално, ако се дозволи препишување зошто да не пробам?

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.647
Поени од реакции
14.207
Здраво дечки! Како поминуваат месеците, ќе дојде повторно Мај каде што треба сите што сме генерација 2006 год. да полагаме матура. Сакам да ве прашам како ќе се одвива и дали ќе има некаква надеж за препишување со оглед што претходната година беше построго каде сите ученици беа распоредени по ходници.Јас сепак ќе седнам и ќе научам за да го поминам материјалот колку само да положам иначе сум одличен ученик но ме фаќа паника дека е многу тешко. Нормално, ако се дозволи препишување зошто да не пробам?
Министерката Јаневска на последната пресконференција изјави дека препишувањето ќе биде дозволено.

Kajgana Shop

На врв Bottom