Misery
30% off
- Член од
- 3 април 2011
- Мислења
- 1.598
- Поени од реакции
- 2.394
Вчера правевме - денес ги извадија. 24ица одма се прегледуваат.и оцените ги знаеш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера правевме - денес ги извадија. 24ица одма се прегледуваат.и оцените ги знаеш?
Јас се скапав учејќи 360 прашања биологија и на крај не ми се паднаа тие, поштено не заебааОвие филозофиве не се нормални бе.
Се скапав од читање прашањава, и на крај дојдов до заклучок дека "Знам дека ништо незнам"![]()
Јас се скапав учејќи 360 прашања биологија и на крај не ми се паднаа тие, поштено не заебаасега се молам да поминам иако од 5 одд. до 3 год само биологија секогаш имав 5ки
![]()
Кај нас не ги даваа ама знам како ти е . Петки цел живот - сеа на матура очекувам 2/3 и тоа на интерен. А некој си поминуваат ко од шала , без труд.Јас се скапав учејќи 360 прашања биологија и на крај не ми се паднаа тие, поштено не заебаасега се молам да поминам иако од 5 одд. до 3 год само биологија секогаш имав 5ки
![]()
Кај нас не ги даваа ама знам како ти е . Петки цел живот - сеа на матура очекувам 2/3 и тоа на интерен. А некој си поминуваат ко од шала , без труд.
Јебига, кој каква му била среќата.
Е да си ми жив и здрав.Како бе можеше и јас да бидам таков малер,у групата на интернио предмет,бев со 6дудуци одговорив колку можев,препишаа што можеа од мене,ама мислам дека ми фали она малку за 5ка.Кај нас не ги даваа ама знам како ти е . Петки цел живот - сеа на матура очекувам 2/3 и тоа на интерен. А некој си поминуваат ко од шала , без труд.
Јебига, кој каква му била среќата.
немој будалче, не вреди, подобро е да го запалиш школото со се професорите кои ти идат на нерви!Ако не добијам петка бизнис ке се фрлам од школо
Наскоро ............Кога од прилика ќе го објават перцентилниот ранг??![]()