Матура

С

сашенко

Гостин
Дечки ако се сеќавате на думите на професорите како ке бидат прашањата на останатите 2 теста? Ке се бара целосен одговор или ке има понудени некои?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.713
Поени од реакции
11.549
Дечки ако се сеќавате на думите на професорите како ке бидат прашањата на останатите 2 теста? Ке се бара целосен одговор или ке има понудени некои?
На заокружување, дополнување и плус ако имаш задачи, табели...

Член од
20 јуни 2011
Мислења
16
Поени од реакции
11
Ne znam tocno kako e, mene vaka mi go dostavija , i ova e oficijalno. Klucot za ostanatite prasanja bi trebalo da go imam za dva tri dena.

Член од
18 јуни 2011
Мислења
28
Поени од реакции
1
Јас на есејот македонски имав до кај 310 збора макс. ваљда :) Ке го прегледуваат или не? или нешто бодови ке ми одземат? :\

S

Sheldon Cooper

Гостин
Матурава треба да се укине, навистина не е фер некои професори да дозволуваат препишување а некои не. Мене ко за несреќа ми се погодуваа се некои караконџули што не даваа да се зуцне! Денес на екстерниот не успеав ништо да препишам а тие до нас професорката им рекла „препишувајте ама тивко!“...

Член од
16 јуни 2011
Мислења
60
Поени од реакции
23
Матурава треба да се укине, навистина не е фер некои професори да дозволуваат препишување а некои не. Мене ко за несреќа ми се погодуваа се некои караконџули што не даваа да се зуцне! Денес на екстерниот не успеав ништо да препишам а тие до нас професорката им рекла „препишувајте ама тивко!“...
Јас си размислував и знаеш како би направила да биде матурата? Би рекла дека секој професор за време на тестирањето да мора да избрка барем еден ученик заради препишување, А кој професор ке нема избркано ниту еден ученик Него ке го казнам... :p (злобно знам :D) Ова мора да има правила или сите ке препишуваме и сите ке не биде или никој нема да препишува и ке фаниме некоја книга.. вака не е ферски, одиме на факторот среќа а не знаење.. (n)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.699
Поени од реакции
11.925
Во право си.....

I

Intex

Гостин
Првиот интерен гола вода, сега останува вториот да видиме шо и како ќе биде.

Има некој материјал, или прашања од дигитални системи? Фала.:D

Член од
16 јуни 2011
Мислења
10
Поени од реакции
2
Првиот интерен гола вода, сега останува вториот да видиме шо и како ќе биде.

Има некој материјал, или прашања од дигитални системи? Фала.:D
Јас имам но веројатно нема да ви се паднат баш истите :)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Баш. Кај нас нити прашања даваа нити препишување дозволуваа. Од 24ица што полагавме имаме 21 - тројка пошто тестовите беа претешки што ни ги дадоа интерно. Една четворка и 2 петки заслужено кај оние кој се знаат лично со професорките по хемија и неќеа да споделат прашања.

С

сашенко

Гостин
Баш. Кај нас нити прашања даваа нити препишување дозволуваа. Од 24ица што полагавме имаме 21 - тројка пошто тестовите беа претешки што ни ги дадоа интерно. Една четворка и 2 петки заслужено кај оние кој се знаат лично со професорките по хемија и неќеа да споделат прашања.
и оцените ги знаеш?

Kajgana Shop

На врв Bottom