С
сашенко
Гостин
Дечки ако се сеќавате на думите на професорите како ке бидат прашањата на останатите 2 теста? Ке се бара целосен одговор или ке има понудени некои?
На заокружување, дополнување и плус ако имаш задачи, табели...Дечки ако се сеќавате на думите на професорите како ке бидат прашањата на останатите 2 теста? Ке се бара целосен одговор или ке има понудени некои?
Грејт.Имам и задачиНа заокружување, дополнување и плус ако имаш задачи, табели...
може да се погода исти/слични прашања, а цел тест да биде исти неможеDali e mozno internite tetovi da bidat isti vo dve ili poveke skoli?
Јас си размислував и знаеш како би направила да биде матурата? Би рекла дека секој професор за време на тестирањето да мора да избрка барем еден ученик заради препишување, А кој професор ке нема избркано ниту еден ученик Него ке го казнам... :p (злобно знам ) Ова мора да има правила или сите ке препишуваме и сите ке не биде или никој нема да препишува и ке фаниме некоја книга.. вака не е ферски, одиме на факторот среќа а не знаење..Матурава треба да се укине, навистина не е фер некои професори да дозволуваат препишување а некои не. Мене ко за несреќа ми се погодуваа се некои караконџули што не даваа да се зуцне! Денес на екстерниот не успеав ништо да препишам а тие до нас професорката им рекла „препишувајте ама тивко!“...
Во право си.....Матурава треба да се укине, навистина не е фер некои професори да дозволуваат препишување а некои не. Мене ко за несреќа ми се погодуваа се некои караконџули што не даваа да се зуцне! Денес на екстерниот не успеав ништо да препишам а тие до нас професорката им рекла „препишувајте ама тивко!“...
Јас имам но веројатно нема да ви се паднат баш иститеПрвиот интерен гола вода, сега останува вториот да видиме шо и како ќе биде.
Има некој материјал, или прашања од дигитални системи? Фала.
Баш. Кај нас нити прашања даваа нити препишување дозволуваа. Од 24ица што полагавме имаме 21 - тројка пошто тестовите беа претешки што ни ги дадоа интерно. Една четворка и 2 петки заслужено кај оние кој се знаат лично со професорките по хемија и неќеа да споделат прашања.Матурава треба да се укине, навистина не е фер некои професори да дозволуваат препишување а некои не. Мене ко за несреќа ми се погодуваа се некои караконџули што не даваа да се зуцне! Денес на екстерниот не успеав ништо да препишам а тие до нас професорката им рекла „препишувајте ама тивко!“...
и оцените ги знаеш?Баш. Кај нас нити прашања даваа нити препишување дозволуваа. Од 24ица што полагавме имаме 21 - тројка пошто тестовите беа претешки што ни ги дадоа интерно. Една четворка и 2 петки заслужено кај оние кој се знаат лично со професорките по хемија и неќеа да споделат прашања.