Мамење на тестови?

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
незнам да препишувам, не ни сум пробал :)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
0
Па да се каже секој тест :toe: Без ливчињата на школо не одам

B

BBlisto

Гостин
Порано не толку, ама годинава ретко да правам тест а да не препишувам...вчера мислам дека се надминав...:)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
707
златно правило на секој студент: колку и да си спремен, без ливче не се појавувај на полагање.
инаку освен математиките, се друго ми е на препис.

Ошо

I like to disturb people.
Член од
23 септември 2009
Мислења
73
Поени од реакции
5
Талентиран препишувач сум, али не е фер !!! :pos2:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Речиси на секоја писмена препишувам.:toe:
Снајди се па живеј.:pos2:

Член од
8 септември 2009
Мислења
85
Поени од реакции
8
Во основно стално препишував по македонски...ич не ме бива за тие пусти состави така да др ќе ми ги напишеше а јас само ќе препишувам..хеех...средно...имаше и средно препишување како не...по бизнис памтам со учебникот под маса:vozbud:..сега на факс не сум пробала

Член од
9 септември 2008
Мислења
115
Поени од реакции
13
Ми фали талентот за "снаоѓање", мислите се учи и на стари години:smir:?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Баш прееска правевме тест, и све имав во тетратка и препишав и ми остана уште едно, а за тоа време другар мој од мојата тетратка препишуваше. Него го виде мене не :lud: :)

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
порано имав страв да препишувам а сеа во средно почнав да препишувам и глеам дека иам фаца да препишувам оти ако не препишувам ке иам 1 , ако ме фатат како препишувам пак ке иам 1 така да мора да се ризикува а досега ме немат фатено :drk: и секогаш иам пролазно

Член од
28 март 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
хехе... експерт сум за оваа тема :D
пишувате едно ливче.. кога професорот ќе дојде до кај вас го подавате ливчето на тој позади вас... професорот ве проверува нема ништо... коа ќе отиде тој позади вас ви го дава ливчето и решено... а може и да земете некој широки паталони, да си ја ишкртате ногата, и после само крени нога... :D

а иначе кај нас у школо на француски можеш да си отвориш работна и нема да те види таа ќоравата...

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
хехе... експерт сум за оваа тема :D
пишувате едно ливче.. кога професорот ќе дојде до кај вас го подавате ливчето на тој позади вас... професорот ве проверува нема ништо... коа ќе отиде тој позади вас ви го дава ливчето и решено... а може и да земете некој широки паталони, да си ја ишкртате ногата, и после само крени нога... :D

а иначе кај нас у школо на француски можеш да си отвориш работна и нема да те види таа ќоравата...
Кај нас иста е хемија.Вадеме си книги на клупата.Ама минатио тест не можех ништо да препишам ебаго.Немаше ич дефиниции.Само некакви глупи номенклатури и табели да попунуваш.Ама криво лево извадих 4 и стави ми у дневник 5.Не знам шо ке праеех да извадеех 3 или 2 на тесто.Хемија сум тапа.

vidra_sk

Баш ми е гајле :P
Член од
22 април 2010
Мислења
35
Поени од реакции
1
Се случувало, се случувало :) не препишувам често, но кога препишувам тоа го правам мајсторски и никогаш не ме фатиле :)

Kajgana Shop

На врв Bottom