Мамење на тестови?

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
На последниот тест хемија во средно имав полепено ливчиња од глужд до колено со селотејпи на двете нозе, доле на патиката (кога го предавав тестот одев со 2 на саат да не почне доле да зафаќа :pos2:) и на десната рака, зошто сум левак уште едно 2-3 формули што не ми ги собра.

5 ми требаше за 5 на крај, done that, bye :buum:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Со нетрпение чекам тест да ни закажат за да си поправам оценката :tv:
Експерт сум за препишување никогаш не ме фаќат :)
Лани сите тестови ми беа 5ки а усно сите единици :pos:

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
jas vo osnovno ne prepisuvav, ednostavno od strav ... a sea vo sredno, skoro sekogas ili ke sednam do najodlicniot i mora da mi kazuva... obicno koga pravime testovi po kulturno si fotokopiram listovi, a na profesorkata i e interesno da ni gi zema livcinjata za prepisuvanje, taka da ke mi go zeme edniot a jas ke si izvadam drug i pak prepisuvam dodeka ne mi go najde drugiot... posle i toj ke go najde i pak novo si zeam a ne ne brka oti i neam i e interesno

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
jas vo osnovno ne prepisuvav, ednostavno od strav ... a sea vo sredno, skoro sekogas ili ke sednam do najodlicniot i mora da mi kazuva... obicno koga pravime testovi po kulturno si fotokopiram listovi, a na profesorkata i e interesno da ni gi zema livcinjata za prepisuvanje, taka da ke mi go zeme edniot a jas ke si izvadam drug i pak prepisuvam dodeka ne mi go najde drugiot... posle i toj ke go najde i pak novo si zeam a ne ne brka oti i neam i e interesno
и не ти пишува кец и ти го зима тестот?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
рпепис нема човек шо не напраил бре! не сум препишувал со ливчоиља.. претежно со слушали и увек ми палело, пошо косата ми ги покрива ушите увек слушалка си имам и дали од моб дали од УСБ плеар обавезно нешо се погаѓа ( ако се работи за прераскажување ) ако е за нешо скицирање едно друго тогаш ливче технологија :)

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Se sluchuva.Porano se prepotuvav,nemozev da prepisham..sea si spashuvam glava.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.519
Поени од реакции
29.003
Нормално дека секој препишува....Еве денес на македонски јазик, тест а ништо не учев пустиот јас, а тестот ни го најавуваше 2-3 недели...Али ај седни учи 50 страни и више...Од 5 одделение па се до денес(4та година) ме немаат фатено и тоа најпрост начин на препишување од мобилен или пак ранецот откопчан под клупа и отворен учебник, и така си препишуваш...полесно амин...Него кај можам да најдам некој такви пенкала и сли.ни ствари за препишување...?:helou:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Хехе, темава ми дојде како џокер у покер, денес баш правевме тест под Биологија, таа малце забегана и ние препишуваме, се маваме со ливчниња, што ти уште не... јас цел тест го препишав, пошо ништо незнам Биологија, нит сум пипнал 3 пати книга цела година :pos2:

Член од
28 декември 2008
Мислења
99
Поени од реакции
3
Сеа како шо ни ги ставиа компјутериве на тиа по простите професори шо не разбират, оти седам на последна клупа ке си ги сликам лекциите со мобилен па со УСБ во компјутер и коа ке отиде накај таблата оклучувам ПЦ и препишување али тоа најмногу на Географија и Историја пошо другите ме интересират така и знам си ги :toe::wink::wink:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.542
Експерт сум во препишување, глеам други се мучат прават лифчиња,пишуваат по раце,нозе, фотокопираат цела книга на мали лифчиња(lmao).Најпросто, ташна на клупа, ја отвараш и си читаш, никат ме немаат фатено, ни основно ни средно.

Г

Господ

Гостин
Се убивам од препишување...најчесто бизнис.
Петокот имав во скут ливче со сите одговори со фонт 7...али пошо очиве ме је*ат а мене не ми се иде на очно не можев буквално ништо да прочитам...и позајмив наочари од другарчето до мене иии топ...све препишав:pipi:

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Препушувам за секој тест пошто немам навика за тест да учам, а и доста добар сум во препушување

Член од
29 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
24
На последниот тест хемија во средно имав полепено ливчиња од глужд до колено со селотејпи на двете нозе, доле на патиката (кога го предавав тестот одев со 2 на саат да не почне доле да зафаќа :pos2:) и на десната рака, зошто сум левак уште едно 2-3 формули што не ми ги собра.

5 ми требаше за 5 на крај, done that, bye :buum:
А значи затоа се влечкаше толку тогаш :vozbud:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Со нетрпение чекам тест да ни закажат за да си поправам оценката :tv:
Експерт сум за препишување никогаш не ме фаќат :)
Лани сите тестови ми беа 5ки а усно сите единици :pos:
Не претерувај толку брат, приметно е :pos:

Препишувам само кај што не сум сигурен дека е така, одностно кога немам добро запамтено од час. Дома ретко учам, иначе сите 5ки ми се :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom