ahahahahahhaha mng jako nego ne se zamarajte so prepisuvanje zemete si bubica brcnete si ja vo uvce, i ko sovesta vi se javuva, ko na crtani....si gazite si prepisuvate go gledate u faca mu se smeete on vas vi se smee ( donkey ) i to je to... si gazite so 10ceмногу пати сум препишувал и е слично на ова што е веќе кажано...туку најитересно ми беше кога братучед ми положи со 10ка.......оди на факултет и професорот им дава ливчина со бројки од еден до десет, да заокружат колку прашања знаат, братучед ми од тие 10 само 3 знае ами си вели, дај да заокружам 10 па шо има врска 30 студенти сме нема сите 10 прашања да не праша, само по 2-3, белким ќе се погодат тие.....и така тој заокружува 10........и ги предаваат ливчината, чекаат 20-30 мин. и професорот вели, гледам сите сте биле искрени, речиси сите сте заокружиле по 6-7 прашања само двајца заокружиле 10......секој ќе ја добие таа оценка колку што заокружил прашања........и така на среќа братѕчед ми добива 10.........а на една познаничка моја, на факултет така препишувала со ливчина на внатрешната страна на суќната......и професоров ја видел, пошол кај неа и и вели " како маж немам право али како професор имам " и И ја превртел суќната, а таа " како студент немам право, ама како жена имам " и му врзала шамар.......таа не е казнета туку положува со 8ка......така да некогп треба снаодливост и среќа
Јако е, нема штомногу пати сум препишувал и е слично на ова што е веќе кажано...туку најитересно ми беше кога братучед ми положи со 10ка.......оди на факултет и професорот им дава ливчина со бројки од еден до десет, да заокружат колку прашања знаат, братучед ми од тие 10 само 3 знае ами си вели, дај да заокружам 10 па шо има врска 30 студенти сме нема сите 10 прашања да не праша, само по 2-3, белким ќе се погодат тие.....и така тој заокружува 10........и ги предаваат ливчината, чекаат 20-30 мин. и професорот вели, гледам сите сте биле искрени, речиси сите сте заокружиле по 6-7 прашања само двајца заокружиле 10......секој ќе ја добие таа оценка колку што заокружил прашања........и така на среќа братѕчед ми добива 10.........а на една познаничка моја, на факултет така препишувала со ливчина на внатрешната страна на суќната......и професоров ја видел, пошол кај неа и и вели " како маж немам право али како професор имам " и И ја превртел суќната, а таа " како студент немам право, ама како жена имам " и му врзала шамар.......таа не е казнета туку положува со 8ка......така да некогп треба снаодливост и среќа
Јако е, нема штомногу пати сум препишувал и е слично на ова што е веќе кажано...туку најитересно ми беше кога братучед ми положи со 10ка.......оди на факултет и професорот им дава ливчина со бројки од еден до десет, да заокружат колку прашања знаат, братучед ми од тие 10 само 3 знае ами си вели, дај да заокружам 10 па шо има врска 30 студенти сме нема сите 10 прашања да не праша, само по 2-3, белким ќе се погодат тие.....и така тој заокружува 10........и ги предаваат ливчината, чекаат 20-30 мин. и професорот вели, гледам сите сте биле искрени, речиси сите сте заокружиле по 6-7 прашања само двајца заокружиле 10......секој ќе ја добие таа оценка колку што заокружил прашања........и така на среќа братѕчед ми добива 10.........а на една познаничка моја, на факултет така препишувала со ливчина на внатрешната страна на суќната......и професоров ја видел, пошол кај неа и и вели " како маж немам право али како професор имам " и И ја превртел суќната, а таа " како студент немам право, ама како жена имам " и му врзала шамар.......таа не е казнета туку положува со 8ка......така да некогп треба снаодливост и среќа
Шо дете беше ти бе шо никогаш не си препишувалСега за сега не паметам да сум препишувал на тест..Така да си кажеме со некое другарче до мене да,ама листови никогаш не сум носел..
епа слично и ја иам препишувано, само шо ја си отворив на wikipediaШо дете беше ти бе шо никогаш не си препишувал
Инаку има триста начини за мамење, ама едно ќе го памтам за цел живот.
лани на хемија со еде другар, он во последна, ја во прва клупа, се разбравме дека сме иста група ама неможевме ништо да си кажеме. И владата тогаш имаше еден генијална идеја компјутер и интернет за секое дете, па ние фино лепо си се уклучивме на мсн среде тест и на мсн заедно сите прашања ги решивме. Професоркава ме гледа со вклучен монитор ми вика шо праиш ти бе, ја и викам ништо професорке гледав колку е саатот уште колку имаме врем за да решаваме
А и сега со мониториве пред нас е многу поедноставно за препишување. Се метнуваш во последна или претпоследна клупа ливчето си го вадиш до тестот и нема шанси да те види
Најдобар проект беше овоа со компјутериве во школите на Владата