Мамење на тестови?

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948
I

InF3cTeD

Гостин
аууу немаше тест за кој бев спремен односно да имав научено..секогаш бев спремен за препишуување..

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Хех Читери едниии...хаха ми се има случено во осмолетка математика имам препишано цел тест (кога праевме од работните тетратки) ги фотокопиравеме групите и под клупа :) сега у гимназија ако те фатат...олеле мајко :)

mamba

UNITED MACEDONIA
Член од
13 декември 2009
Мислења
93
Поени од реакции
3
Mojot lanski cimer bese na socijalna rabota i politika i veruvale ili ne site ispiti gi polozi so prepisuvanje eve ovaa godina uste nekolku ispiti i ke diplomira, vo razgovor so nego mi rece deka ima uceno samo dva predmeti vo prva godina, a jas go nemam videno nikogas da zeme kniga. SEKOJA CES

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Нормално дека сум препишувал! Нај-филмско препишување ми била една финта што ја научив на нет! Да скенираш од кока кола налепницата и со бели букви место содржината, лекцијата или поважното! И после седиш со шишето на тест и препис на место:)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Нормално дека сум препишувал! Нај-филмско препишување ми била една финта што ја научив на нет! Да скенираш од кока кола налепницата и со бели букви место содржината, лекцијата или поважното! И после седиш со шишето на тест и препис на место:)

Да али кој те остава додека правиш тест кока кола да пиеш ? :)

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Тоа што не го знам го препишувам,а што сум запомнтил сам си пишувам и така!!:toe:

Mason_Petrarka

Servant of Morgoth
Член од
19 декември 2009
Мислења
157
Поени од реакции
23
еднаш експериментирав и дојдов до калжклучок дека ако земи да се учи можи многу полесно да се помини оти до негде е и губење време праењето на препишвалчиња.. иначе јас сум член на „ланецот“ од мојот клас.. во него спажаме 3ца шо помалце до негде нешо учат и знат да се снајдат, и 4ца шо немат појма и ко ќе му кажваш нешо треба буква по буква.. посебно ако мават препис на англиски кај шо на нас 3цата не ни е ни малце прблем.. :)

Член од
20 декември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Јас седам на последна клупа... И си ги пишам лекциите на компјутерот кога правиме тестови и кога имам прилика ке го пустам мониторот и препишувам
Ама ја намлувам светлината и контрастот на монитрот
ХА!

Член од
18 февруари 2007
Мислења
69
Поени од реакции
2
Имате слушнато за хармоники? Word - лева и десна маргина по 8-9, порамнување од двете страни, фонт 6, среди го текстот во зависност од тоа што содржи како на пример кај мене - математики информатики задачи и формули треба да се смалат да се средат, печатиш со ласерски штампач за да е квалитетно. од една страна надолу по листот, а од друга страна нагоре по листот (за ко ќе ја листаш хармониката само да тераш со палецот во еден правец). Хармониката в рака и терај :D збира и по 4 предавања во едно... Тато како помина факултет? Свирев на хармоника сине :D

Член од
14 септември 2007
Мислења
118
Поени од реакции
5
Да е жив и здрав другар ми до мене.2че вади увек.
Кога сме кај препишување лесно е сеа со компјутериве у школо .извади телефонот и нема гајле.

Член од
5 ноември 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Mal sovet, ako praite mini livcinja onda lepete gi so selotejp za da ne suskaat. Toa profesorite imaat istrenirano uvo ( posebno kaj tie so imaat 40-50 godini):wink:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Mal sovet, ako praite mini livcinja onda lepete gi so selotejp za da ne suskaat. Toa profesorite imaat istrenirano uvo ( posebno kaj tie so imaat 40-50 godini):wink:
Најдобра техника за пишување ливчиња е со молив на бел лист (без никакви линии), помалку се приметува ливчето отколку целото кога е ишарано со пенкало, и после целите да се излепат со ленти селотејп, лентите една над друга да се (сликовит приказ би било како цртките на еднакво = ) и може и да се пикнат во џеб (или чорапа ако седиш со прекрстена нога и носиш високи чорапи), а да не се изгужваат или размачкаат, а може и да се превиткаат како хармоника и помалечки да бидат во рака за полесно да се препише потребниот дел :) И најголема димензија отприлика како биометриските слики 3.5 на 4.5 cm, таман се фаќаат во дланка и не се гледаат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom