- Член од
- 28 април 2009
- Мислења
- 750
- Поени од реакции
- 507
Он од лани си има направено трансфер. Сега треба ФазЉи да се продадеЗошто Трајковски не ни влегол?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
За Самир е..Тој е Меси па мора да игра ?
Он од лани си има направено трансфер. Сега треба ФазЉи да се продадеЗошто Трајковски не ни влегол?
За Самир е..Тој е Меси па мора да игра ?
Овај Спироски е типчето што играше средина против Португалија за А репрезентација?Головите што ги примивме
Голчето на Спироски![]()
Овај Спироски е типчето што играше средина против Португалија за А репрезентација?Головите што ги примивме
Голчето на Спироски![]()
Филип Гачевски-ТелетоНе го гледав вчера натпреварот, кој бранеше за нас?
Прочитај му ги сите статуси, можеби не знае добро македонски, но дечково игра со поголемо срце од речиси цела сениорска репрезентација. И јас прво мислев како тебе, можеби малце е влезен во филм... ама дечково плачел откако сме изгубиле од Данска. Не го прават тоа ни 95% од репрезентативците.На кој јазик е ова?
![]()
Мене ми беше смешен статусот (знам дека е роден во Белгија па не му е баш чист јазикот), ич не ми е гајле дали напишал кур или пичка, не спомнав нешто против неговото однесување на терен.Не за џабе е капитен.Прочитај му ги сите статуси, можеби не знае добро македонски, но дечково игра со поголемо срце од речиси цела сениорска репрезентација. И јас прво мислев како тебе, можеби малце е влезен во филм... ама дечково плачел откако сме изгубиле од Данска. Не го прават тоа ни 95% од репрезентативците.
Ова текстов ептен некако ми еНа кој јазик е ова?
![]()
Не ми изгледа по презимево дека е албанец. Од каде е?Прочитај му ги сите статуси, можеби не знае добро македонски, но дечково игра со поголемо срце од речиси цела сениорска репрезентација. И јас прво мислев како тебе, можеби малце е влезен во филм... ама дечково плачел откако сме изгубиле од Данска. Не го прават тоа ни 95% од репрезентативците.
Па мора да признаеш, има добар англискиМене ми беше смешен статусот (знам дека е роден во Белгија па не му е баш чист јазикот), ич не ми е гајле дали напишал кур или пичка, не спомнав нешто против неговото однесување на терен.Не за џабе е капитен.
Ако почнам лошо да зборвам за младиве, кај ќе ми е крајот со постарите?Сепак овие некако се постабилни последно време, а статус на Фб апсолутно никако не е поврзан со играта на теренот![]()
Роден е во Белгија.Не ми изгледа по презимево дека е албанец. Од каде е?
Не бе кој Албанец,ваљда е Торбеш или Влав ама во никој случај Албанец,а и од Гевгелиско потекнува,а таму нема Албанци...Не ми изгледа по презимево дека е албанец. Од каде е?