- Член од
- 28 април 2009
- Мислења
- 750
- Поени од реакции
- 507
Он од лани си има направено трансфер. Сега треба ФазЉи да се продадеЗошто Трајковски не ни влегол?
За Самир е..Тој е Меси па мора да игра ?
Он од лани си има направено трансфер. Сега треба ФазЉи да се продадеЗошто Трајковски не ни влегол?
За Самир е..Тој е Меси па мора да игра ?
Овај Спироски е типчето што играше средина против Португалија за А репрезентација?Головите што ги примивме
Голчето на Спироски
Овај Спироски е типчето што играше средина против Португалија за А репрезентација?Головите што ги примивме
Голчето на Спироски
Филип Гачевски-ТелетоНе го гледав вчера натпреварот, кој бранеше за нас?
Прочитај му ги сите статуси, можеби не знае добро македонски, но дечково игра со поголемо срце од речиси цела сениорска репрезентација. И јас прво мислев како тебе, можеби малце е влезен во филм... ама дечково плачел откако сме изгубиле од Данска. Не го прават тоа ни 95% од репрезентативците.На кој јазик е ова?
Мене ми беше смешен статусот (знам дека е роден во Белгија па не му е баш чист јазикот), ич не ми е гајле дали напишал кур или пичка, не спомнав нешто против неговото однесување на терен.Не за џабе е капитен.Прочитај му ги сите статуси, можеби не знае добро македонски, но дечково игра со поголемо срце од речиси цела сениорска репрезентација. И јас прво мислев како тебе, можеби малце е влезен во филм... ама дечково плачел откако сме изгубиле од Данска. Не го прават тоа ни 95% од репрезентативците.
Ова текстов ептен некако ми еНа кој јазик е ова?
Не ми изгледа по презимево дека е албанец. Од каде е?Прочитај му ги сите статуси, можеби не знае добро македонски, но дечково игра со поголемо срце од речиси цела сениорска репрезентација. И јас прво мислев како тебе, можеби малце е влезен во филм... ама дечково плачел откако сме изгубиле од Данска. Не го прават тоа ни 95% од репрезентативците.
Па мора да признаеш, има добар англиски Овој статус на Facebook му беше доволен на Македонски спорт да напиши статија од цела страна за него, кои идиоти.Мене ми беше смешен статусот (знам дека е роден во Белгија па не му е баш чист јазикот), ич не ми е гајле дали напишал кур или пичка, не спомнав нешто против неговото однесување на терен.Не за џабе е капитен.
Ако почнам лошо да зборвам за младиве, кај ќе ми е крајот со постарите?Сепак овие некако се постабилни последно време, а статус на Фб апсолутно никако не е поврзан со играта на теренот
Роден е во Белгија.Не ми изгледа по презимево дека е албанец. Од каде е?
Не бе кој Албанец,ваљда е Торбеш или Влав ама во никој случај Албанец,а и од Гевгелиско потекнува,а таму нема Албанци...Не ми изгледа по презимево дека е албанец. Од каде е?