Македонска фудбалска репрезентација

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Не обвинувајте што некои гледаат во се наместени натпревари како да немаме причина.Единствена репрезентација сме што изгубила од Луксембург и Андора.

Ги гледав сега головите нашиов голман или е платен или е ретардиран.Пеналот беше моронски,вториот гол не можам ни да го опишам овој пробува да го скокне да спаси гол овој му станува и го сопнува,третиот гол ајде али четвртиот и петиот беа нереални за шестиот да не ни зборам.

И како Хасани игра и овде и во репрезентација?

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Головите што ги примивме :tapp:
Голчето на Спироски :drk:
Овај Спироски е типчето што играше средина против Португалија за А репрезентација?
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 06:51 ---
Головите што ги примивме :tapp:
Голчето на Спироски :drk:
Овај Спироски е типчето што играше средина против Португалија за А репрезентација?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не го гледав вчера натпреварот, кој бранеше за нас?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
На кој јазик е ова? :D
Прочитај му ги сите статуси, можеби не знае добро македонски, но дечково игра со поголемо срце од речиси цела сениорска репрезентација. И јас прво мислев како тебе, можеби малце е влезен во филм... ама дечково плачел откако сме изгубиле од Данска. Не го прават тоа ни 95% од репрезентативците.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.456
Поени од реакции
5.870
голманот правел грешки као у маалска лига

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Прочитај му ги сите статуси, можеби не знае добро македонски, но дечково игра со поголемо срце од речиси цела сениорска репрезентација. И јас прво мислев како тебе, можеби малце е влезен во филм... ама дечково плачел откако сме изгубиле од Данска. Не го прават тоа ни 95% од репрезентативците.
Мене ми беше смешен статусот (знам дека е роден во Белгија па не му е баш чист јазикот), ич не ми е гајле дали напишал кур или пичка, не спомнав нешто против неговото однесување на терен.Не за џабе е капитен.
Ако почнам лошо да зборвам за младиве, кај ќе ми е крајот со постарите?Сепак овие некако се постабилни последно време, а статус на Фб апсолутно никако не е поврзан со играта на теренот :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
На кој јазик е ова? :D
Ова текстов ептен некако ми е

Не ми изгледа по презимево дека е албанец. Од каде е?

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
не местат овие....да губиш од Андора и Луксембург и пак да си 101 место ??

150сто и згора треба да ни дадат некое.....

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Мене ми беше смешен статусот (знам дека е роден во Белгија па не му е баш чист јазикот), ич не ми е гајле дали напишал кур или пичка, не спомнав нешто против неговото однесување на терен.Не за џабе е капитен.
Ако почнам лошо да зборвам за младиве, кај ќе ми е крајот со постарите?Сепак овие некако се постабилни последно време, а статус на Фб апсолутно никако не е поврзан со играта на теренот :)
Па мора да признаеш, има добар англиски :D Овој статус на Facebook му беше доволен на Македонски спорт да напиши статија од цела страна за него, кои идиоти.
Роден е во Белгија.

Z

ziko bt

Гостин
Не бе кој Албанец,ваљда е Торбеш или Влав ама во никој случај Албанец,а и од Гевгелиско потекнува,а таму нема Албанци...

Kajgana Shop

На врв Bottom