Македонска фудбалска репрезентација

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.323
Поени од реакции
8.328
Za zal gi gledav samo poslednite 20 minuti i od toa sto vidov se iznenadiv prijatno dali bila mestena ili ne ne vazno ama natprevarot bese super za gledanje i barem 6-6 da bese ;)sepak sum prezadovolen od ova sto na kraj go vidov :P

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
ти си бате една голема будала ништо повеќе.утакмицава и да завршеше 10-9 немаше да ти биди сомнителна
Не, уште еднаш ќе речам ти незнајш шо е фудбал.

N

Nicky Santoro

Гостин
Не, уште еднаш ќе речам ти незнајш шо е фудбал.
Сега ќе земам ќе прочитам на википедиа што е фудбал а би можел да ми одржиш и некој час експерту светски.Утакмица важна и за двете екипи а паднаа 11 гола.А головите беа прекрасни да се изнагледа човек .Уживање

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Сега ќе земам ќе прочитам на википедиа што е фудбал а би можел да ми одржиш и некој час експерту светски.Утакмица важна и за двете екипи а паднаа 11 гола.А головите беа прекрасни да се изнагледа човек .Уживање
изгледа читаш..зато толку разбираш

N

Nicky Santoro

Гостин
Прекрасен меч од нашата репрезентација. И покрај лошиот резултат на полувремето од 5-1 и 6-1 на почетокот од второто полувреме,покажаа дека имаат квалитет и се психички стабилни ,не се предадоа и успеаа да стигнат до 6-5 .Уште еднаш покажавме дека имаме квалитетна и надежна млада репрезентација.
задоволен?

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Знам дека види фотос ќе ме критикува
али срам ми е да ве читам бе, западнале тие психички ќе сме вртеле којзнае колку глупости пишувате. досеа 5 утакмици 5-3 гол разлика имаме сеа во еден меч 6-5 ? го видовте бе последниот гол? Не ни го пуштија? па што гледате вие бе оваа ако не е сетивте дека е местена... :вонзем: До 6-5 трчаа како луди нашите а на 6-5 бегаа од топка
Прав идиот си..Тие баш на крај трчаа како луди ама Данска го потроши времето со фаули,корни итн..Бегале од топката,патетика II level:facepalm:
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 17:15 ---
Ало 6-1 6-5 пет гола во гости на данска арен си? прво и основно дали е гледаше утакмицава ти ама не на резултати и сл? последнион гол беше нз легендарен за најавни шпици е
Што му фалеше на последниот гол,набацена и со глава си погоди Фазли.Или наместено беше зашто погоди во стативата,требаше чисто да влезе в гол ?
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 17:18 ---
Прекрасен меч од нашата репрезентација. И покрај лошиот резултат на полувремето од 5-1 и 6-1 на почетокот од второто полувреме,покажаа дека имаат квалитет и се психички стабилни ,не се предадоа и успеаа да стигнат до 6-5 .Уште еднаш покажавме дека имаме квалитетна и надежна млада репрезентација.
задоволен?
Оди легни си до си има време и ич не станувај Џаро(втори) II.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Зошто Трајковски не ни влегол?

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Ве читам тука и никако не можам да разберам: натпреварот беше наместен или не беше?:confused:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Да победевме, и тоа ќе беше наместено.
паааа да... фудбалот ни е толку отиден што сега (оправдано) има сомневање у секој резултат.

У случајов со младиве, ај да не беше она со Фарски О. ќе паднеа дел од сомнежите ама вака... итс ту компликејтед, и е лесно за правање конспираси.

Може и ништо од ова да не е местено, но според претходните искуства и сутиацијата у која сме, не треба да се чудиме што толку луѓе веруваат дека е местенка...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Почнаа и реперзентацијата до 21. да си ја користат! Браво хари, се да ти ебам!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom