- Член од
- 28 март 2015
- Мислења
- 5.428
- Поени од реакции
- 11.338
Абе кој сака нека брани само овој да не го гледам. Другиве може се бетер ама барем не знам на што сум. Со Столе знам на што сум.Значи Шишковски е твојот избор?
Абе кој сака нека брани само овој да не го гледам. Другиве може се бетер ама барем не знам на што сум. Со Столе знам на што сум.Значи Шишковски е твојот избор?
Захов од Шкендија може ?Абе кој сака нека брани само овој да не го гледам. Другиве може се бетер ама барем не знам на што сум. Со Столе знам на што сум.
Ne beshe sarkazam. Tolku razberam, a lugevo kao tebe gi razbiram.Ооо глупав, сарказам беше, зошто зборат као демек ќе ја продадат твоите.
Ама па сарказам за тебе виша школа.
Ви реков.Едноставно е, ако брани Шишковски имаме шанси за победа, ако брани Столе, му ебавме мајката. А ќе брани. А подобро е и Божиновски со 30 години да дебитира во репрезентаија него овој ама ок...
кластер македонска репрезентација
Има ли бе таков стварно?Време е за голман Албанец, pse jo?
Eve I tocniot rezultat go pogodivJas ne znam Zasto se cudite dali Albancite ke navivat Za Mak utre../
Posle tolku godini vo reprezentacijata se povikuvat igraci so kvalitet, Za prv pat ke imame albanci vo timot Sto ke go prestavuvat multi kulturata vo drzavata, Jas mislam Deka 90% od Albancite utre ke navivat Za Makedonija, imame 6 igraci, a vojnata bas Za ova rabota se praese Za da bideme prestavuveni vo institucite na drzavata, politika sport kultura etc.
Eve dojde I ova vreme
Utre cekam pobeda 2-1
alioski I Ademi ke davat Goll
ZahovИма ли бе таков стварно?
Крсте ДареСамо што не е Крсте туку Дарко, али океј
Da, Zahov.Има ли бе таков стварно?
Другар ај оди види дали сум надворNe Albancite ke pustat, ne ja sakat drzavata, Nema da izigrat...
Samo da znaete bez Albancite, Nema Makedonija..
Можат тикви ова е нивото, со вакви репрезентации се носиме, сосема солидно изиграа иначе, имало даааалеку послаби изданија, да ти се одмили фудбалот.Се радувам за Македонија, браво момци. Ама партијава беше очебол катастрофална партија. А нашиве можат многу подобро. Ајде сега уште една остана до ЕП!