- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 16.501
- Поени од реакции
- 13.379
Ќе си напраи уште 10 акаунти, до имунитет му дошлоzasluzuvas imunitet od Frose![]()

Ќе си напраи уште 10 акаунти, до имунитет му дошлоzasluzuvas imunitet od Frose![]()
Бољи и од панчев?Нема. Не ги бива за голмани. Најзиболно.
Инаку, имам пишано и претходно ама ќе пишам пак, Адеми е најдобриот играч што заиграл за Македонија после Пандев.
Братот е сува класа, сам може да држи цел среден ред, да не му беше оној скандал со допингот и да го заобиколеа повредите сега ќе беше клучна фигура во јак тим од топ 5 лигите без сумња.
Се реши веќе оваЗначи, ако случајно идеме, или играме против FRA/GER/POR, или против AUT/UKR/HOL.
This but unironicallySlednata so Grusija treba da pazime da ne ja prodadat Betulai, Musli, Barti, Alijoski ili nekoj takov. Isto i golmanot i on e sumljiv mnogu!!!11!!1
Мрме звани МрмотЕве го![]()
![]()
класична мрмажа
![]()
Мрме во делирум по последниот свиреж
Тежеше овој натпревар, многу тежеше. Не затоа што Косово е опасен противник, туку затоа што ова беше соседско дерби и за прв во историјата претпоследна пречка за испишување историја која му се падна на Ангеловски. Затоа експодираше на крај од радост и трчаше по цел терен. Заслужено мајсторе.off.net.mk
Македонија 2:1 Сити Мол ...
Па види..на гости..веќе еднаш се мачевме..Сега да изгубат од велесилата Грузија....![]()
Овие мислам дека се послаби и од Косово.Сега да изгубат од велесилата Грузија....![]()
Добро, на страна што условите за игра беа поблаги од катастрофални.Па види..на гости..веќе еднаш се мачевме..
Тоа ќе биде потежок меч од вечерашниот и тоа 100%
51-49 се шансите за Грузија ја би рекол(без проценти ништо
)
Најдобар посла Пандев мислев хронолошки. Новевски, Васоски и Митревски беа пред Пандев. После капитенот, следен играч што е прва класа кој игра во репрезентација е Адеми. Тука негде е и Ристовски, веројатно сеа ќе бидат тоа и Барди и Елмаз. Како и да е, Адеми е најквалитетниот индивидуалец од среден ред моментално, подобар сеуште и од претходно споменативе двајца.Бољи и од панчев?
Имавме и златни дефанзивци. Добри фаци и после независност...
Шо знам, ептен high praise е ова
Ама се сложувам, ептен underrated играч, може да бидеме среќни што го имаме
Автоматски споено мислење:
Се реши веќе ова
Ако ја победиме Грузија тогаш ќе бидеме во група со Холандија, Австрија и Украина
Автоматски споено мислење:
This but unironically
Kosta Petrov, pisatelishte
Солидна екипа имаат Грузија, ако покажеме вака цврста игра треба да ги поминеме. Е сеа само да неаме повреди/коронисани.Па види..на гости..веќе еднаш се мачевме..
Тоа ќе биде потежок меч од вечерашниот и тоа 100%
51-49 се шансите за Грузија ја би рекол(без проценти ништо
)