Де не ме зафркавај, типот е Балист, они уште лани најавуваа заедничко навивање на оваа утакмица со навивачките групи од Косово. Многу Албанци од Куманово и Тетово дури навиваат и само за Косово не за Албанија, а не пак за Македонија да се.Епа етнички Албанци има и во Косово и во Македонија, што има врска што има на аватар ако почнеме да разглабаме така...
Ама не е пријавен така ли?Елмас оздравел од корона
Епа кога знаете за кого ќе навива, што го прашувате ондак? без врска правци фаќа темава. Дај нешто споделете новости, изјави, историска шанса имаме за на ЕП...Де не ме зафркавај, типот е Балист, они уште лани најавуваа заедничко навивање на оваа утакмица со навивачките групи од Косово. Многу Албанци од Куманово и Тетово дури навиваат и само за Косово не за Албанија, а не пак за Македонија да се.
Автоматски споено мислење:
Ама не е пријавен така ли?
Za MK sekako. Samo me plasi ako idat na evropsko da ne se pee istoto kako sto se peese na evropskoto prvenstvo vo rakomet
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не е, не може да играДе не ме зафркавај, типот е Балист, они уште лани најавуваа заедничко навивање на оваа утакмица со навивачките групи од Косово. Многу Албанци од Куманово и Тетово дури навиваат и само за Косово не за Албанија, а не пак за Македонија да се.
Автоматски споено мислење:
Ама не е пријавен така ли?
Јас не го прашувам, јас тргнувам од самиот себе за кого би навивал кога би бил во нивна ситуација.Епа кога знаете за кого ќе навива, што го прашувате ондак? без врска правци фаќа темава. Дај нешто споделете новости, изјави, историска шанса имаме за на ЕП...
Albanskiot grb so utresniot natprevar vrska nema. Albanskiot grb go nosat i Alioski, i buba i Visar i Enis.Монти пајтон у пичку матер, на аватар го ставил албанскиот грб, ама ќе навивал за Македонија
Пак доаѓаме до тоа, што го прашуваш и зошто го осудуваш?Јас не го прашувам, јас тргнувам од самиот себе за кого би навивал кога би бил во нивна ситуација.
Кога ќе почнат да ја пеат химната се ќе биде поразлично, вие само 5% да покажвте емпатија кон Македонија сега ќе немаше никакви поделби.Albanskiot grb so utresniot natprevar vrska nema. Albanskiot grb go nosat i Alioski, i buba i Visar i Enis.
Ama nejse mene ne me cudi nacinot i iq na nekolkute mozoci ovdeka, vprocem da razmisluvavte razlicno mnogu nesta sega ke bea razlicni
Sent from my iPhone using Tapatalk