M
Mario Gómez
Гостин
Замисли пред 6-7 години кога беше напраена кајганава, Acid со ник kajganaforum да тролал низ другите форуми^ абе добро, ама сепак и со гугл-транслејт...
p.s.
превод:
![]()
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
Замисли пред 6-7 години кога беше напраена кајганава, Acid со ник kajganaforum да тролал низ другите форуми^ абе добро, ама сепак и со гугл-транслејт...
p.s.
превод:
![]()
Колку години имаш, колку што знам сака помладиЈас се заљубив во Пецевска !!!![]()
Браво девојки ... се враќа надежта во женскиот ракомет ...ајде како во старите добри времиња !!!
Прегледај го приврзокот 41250
Им го спопика убаво, барем како што разбрав неќела да игра, мислам дека не е повредена, а и Андреева била разочарана од неа и односот кон репрезентацијата, таква изјава имаше, мислам од неа беше.Ај јас како џокер у покер да се избацам, оти стварно сум ептен малку упатен во женскиов македонски ракомет последниве години.
Шо бидна со Кресоја - србинкава за нас шо играше?
15.15 денес на ем-ти-ви.Реприза да не знаете дали и кога ќе има ? Не бев во можност да гледам ..
Она има 27-8 како што знам, ја 22 што има врска...Колку години имаш, колку што знам сака помлади
Инаку секоја чест за ракометарките, не го гледав мечот ама ме изненадија, се надевам вака ќе играат и на гости. Иако не ми се свиѓа колку голови имаме примено, се додека постигнуваме повеќе од тоа немаме гајле![]()
Ко што разбрав само една од првиот состав на Французинките фалеше...Не е за споредување со тие времиња, ама конечно покажаа дека можат и големи репрезентации да надиграат...Левата страна + пикерот ни се одлични, да се најде еден добар десен бек (мора во државава да постои некоја девојка што ќе може да ја покрие таа позиција), и девојкиве ке можат да се носат со сите...Пред 2 години во Литванија ги тепавме со +15тина гола разлика, овој пат и со +1 ке се задоволам, само да ги победиме...Верувам дека можат тоа да го направат...Абе какво рехабилитирање, тепаа една дома, што не е прв пат за наша репрезентација дома да изненади некого, Французинкиве читав и не биле во најјкиот состав. Сега можно е, за мене и нормлано да ја посерат во Литванија и пак на 0. И дај не почнувајте старите времиња, зашо ова е далеку од старите времиња, 99% од нас што пишиме денеска вчера не ни знаеа дека играат ракометаркиве, погоре пак песната Кометал шампионе, греота е оваа генерација да ја смешаш во муабет со таа.
Taka e,i sto e najvazno ostvaren e uspeh so 90% Makedonski proizvod bidejki osven Portjanko site drugi se Makedonki sto ne bese slucaj vo minatoto koga i gi imavme najgolemite uspesiКо што разбрав само една од првиот состав на Французинките фалеше...Не е за споредување со тие времиња, ама конечно покажаа дека можат и големи репрезентации да надиграат...Левата страна + пикерот ни се одлични, да се најде еден добар десен бек (мора во државава да постои некоја девојка што ќе може да ја покрие таа позиција), и девојкиве ке можат да се носат со сите...Пред 2 години во Литванија ги тепавме со +15тина гола разлика, овој пат и со +1 ке се задоволам, само да ги победиме...Верувам дека можат тоа да го направат...
Муабетот ми беше, далеку сме од тие времиња, но имаме солидна репрезентација која заслужува да се најде меѓѕ 16те најдобри во Европа. Да се победи Франција не е мала работа, и во секој случај треба да сме горди на девојките.