Македонска ракометна репрезентација - (жени)

M

Mario Gómez

Гостин
^ абе добро, ама сепак и со гугл-транслејт... :)

p.s.

превод:

:pos:
Замисли пред 6-7 години кога беше напраена кајганава, Acid со ник kajganaforum да тролал низ другите форуми:pos:, посебно бугарските... that explains наливот на татари низ годиниве...:eek:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Јас се заљубив во Пецевска !!! :rolleyes: :D Браво девојки ... се враќа надежта во женскиот ракомет ...ајде како во старите добри времиња !!!
Прегледај го приврзокот 41250
Колку години имаш, колку што знам сака помлади :pos:

Инаку секоја чест за ракометарките, не го гледав мечот ама ме изненадија, се надевам вака ќе играат и на гости. Иако не ми се свиѓа колку голови имаме примено, се додека постигнуваме повеќе од тоа немаме гајле :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.388
Поени од реакции
16.605

Многу сме јаки :D
Пецевска сила, Портјанко ѕвер!
Мислев салана ќе биде празна ама добро беше, само шо тој идиотот спикерот мудата цитрони ни ги напраи.
Ако продужа вака ќе неаме проблеми со пласманов.
И да Десподовска ич не заигра, али ќе ја женам :))))

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Хехех, во Кале како во старите добри времиња (со стубови на сред видно поле :P ). Како само можеа да ја усерат на крај ама добро се заврши.

Криво ми е за цепелинот во последна секунда ама ок. Пецевска како крадеше топки, какви контри даде посебно во прво... леле леле леле, Портјанко исто топ и Андреева фати неколку топки ФТВ!

Ама Елена... освен некои 2 асистенци ок што ги даде колку што успеав да видам другото беше :facepalm:

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Ајде само напред и на Европско..Тргна работава со ракометов :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај јас како џокер у покер да се избацам, оти стварно сум ептен малку упатен во женскиов македонски ракомет последниве години.
Шо бидна со Кресоја - србинкава за нас шо играше?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.895
Поени од реакции
16.139
Ај јас како џокер у покер да се избацам, оти стварно сум ептен малку упатен во женскиов македонски ракомет последниве години.
Шо бидна со Кресоја - србинкава за нас шо играше?
Им го спопика убаво, барем како што разбрав неќела да игра, мислам дека не е повредена, а и Андреева била разочарана од неа и односот кон репрезентацијата, таква изјава имаше, мислам од неа беше.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.861
Поени од реакции
6.893
Како во старите добри времиња :cuc:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.499
Поени од реакции
2.782
Колку години имаш, колку што знам сака помлади :pos:

Инаку секоја чест за ракометарките, не го гледав мечот ама ме изненадија, се надевам вака ќе играат и на гости. Иако не ми се свиѓа колку голови имаме примено, се додека постигнуваме повеќе од тоа немаме гајле :)
Она има 27-8 како што знам, ја 22 што има врска... :D!! Иначе имав ''блиски контакти'' со другарка и пред некое време она има 26 ;):D!! Не се знам лично со Драгана ама ме знае покрај другарка и и јас ја знам и така :D може да помине и ''другава'' другарка ... :D:love:.

Шега на страна вчера мислев дека ќе изгубиме пред натпреварот ама ме изненадија позитивно ... Само така !! На Десно Крило сме многу слаби нека земе Наталија Тодоровска (Малахова) нека се реактивира нека соблече тренерката од клупа, боље десно крило од неа нема ...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Браво девојки за победата. Ајде полека, но сигурно и женскиот ракомет да се рехабилитира. (y)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
цепелинот што сакаа вчера да го направат, ме потсети на овој легендарен цепелин...

Кога пројдоа 10 години у пм... :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе какво рехабилитирање, тепаа една дома, што не е прв пат за наша репрезентација дома да изненади некого, Французинкиве читав и не биле во најјкиот состав. Сега можно е, за мене и нормлано да ја посерат во Литванија и пак на 0. И дај не почнувајте старите времиња, зашо ова е далеку од старите времиња, 99% од нас што пишиме денеска вчера не ни знаеа дека играат ракометаркиве, погоре пак песната Кометал шампионе, греота е оваа генерација да ја смешаш во муабет со таа.

B

BBlisto

Гостин
Абе какво рехабилитирање, тепаа една дома, што не е прв пат за наша репрезентација дома да изненади некого, Французинкиве читав и не биле во најјкиот состав. Сега можно е, за мене и нормлано да ја посерат во Литванија и пак на 0. И дај не почнувајте старите времиња, зашо ова е далеку од старите времиња, 99% од нас што пишиме денеска вчера не ни знаеа дека играат ракометаркиве, погоре пак песната Кометал шампионе, греота е оваа генерација да ја смешаш во муабет со таа.
Ко што разбрав само една од првиот состав на Французинките фалеше...Не е за споредување со тие времиња, ама конечно покажаа дека можат и големи репрезентации да надиграат...Левата страна + пикерот ни се одлични, да се најде еден добар десен бек (мора во државава да постои некоја девојка што ќе може да ја покрие таа позиција), и девојкиве ке можат да се носат со сите...Пред 2 години во Литванија ги тепавме со +15тина гола разлика, овој пат и со +1 ке се задоволам, само да ги победиме...Верувам дека можат тоа да го направат...
Муабетот ми беше, далеку сме од тие времиња, но имаме солидна репрезентација која заслужува да се најде меѓѕ 16те најдобри во Европа. Да се победи Франција не е мала работа, и во секој случај треба да сме горди на девојките.

Член од
19 февруари 2011
Мислења
556
Поени од реакции
633
Ко што разбрав само една од првиот состав на Французинките фалеше...Не е за споредување со тие времиња, ама конечно покажаа дека можат и големи репрезентации да надиграат...Левата страна + пикерот ни се одлични, да се најде еден добар десен бек (мора во државава да постои некоја девојка што ќе може да ја покрие таа позиција), и девојкиве ке можат да се носат со сите...Пред 2 години во Литванија ги тепавме со +15тина гола разлика, овој пат и со +1 ке се задоволам, само да ги победиме...Верувам дека можат тоа да го направат...
Муабетот ми беше, далеку сме од тие времиња, но имаме солидна репрезентација која заслужува да се најде меѓѕ 16те најдобри во Европа. Да се победи Франција не е мала работа, и во секој случај треба да сме горди на девојките.
Taka e,i sto e najvazno ostvaren e uspeh so 90% Makedonski proizvod bidejki osven Portjanko site drugi se Makedonki sto ne bese slucaj vo minatoto koga i gi imavme najgolemite uspesi

Kajgana Shop

На врв Bottom