Македонија - Чешка [ 14.01.2014 - 18:15 часот ]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    191
Статус
Затворена за нови мислења.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
А овој Диви посебна приказна , ништо не фати еј , да го имавме нивниот голман ке беше 10 разлика.
Не фати, кога не влезе во игра

R

Rigel Kent

Гостин
Да бе, јас сум ви крив шо не тепа Македонија. Шо кур ако ја сум отворил, заради то не тепавме? Не отворам темата, да се мочам на незе. Еве отвори ти!
Јас ти кажав да не брзаш како прле , и другпат истово го имаш направено !

R

Rigel Kent

Гостин
А овој Диви посебна приказна , ништо не фати еј , да го имавме нивниот голман ке беше 10 разлика.
:pos::pos::pos: Да не измеша нешто? :D
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 21:04 ---
И шо ти смета тебе? Ајде еве кажи ми. Кој требаше да ја отвори? Ти? Еве шо ако јас ја отворив? Зато сме тиња?
Секој освен тебе!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ни Агата Кристи, ни Шерлок Холмс, а богами ни Хорацио од CSI Мајами нема да можат да ја разрешат мистеријата зошто Диви ниту еднаш не влезе во игра и зошто Ојлески го стави толку касно во игра, додека му дозволи толку грешки на Манасков пред да го седне на клупа.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Секој нормален тренер знае, дека кога не му оди на голманот мора да биде сменет. Чисто онака ради реда нека поседи 5-10 минути на клупа, да може подобро да се скоцентрира, па нека го врати во игра. Вака на ништо не личеше ова без голман на гол.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Каков бод извадивме СРЕКАААААААААА.. Браво за Кире и Миркуловски , се друго дрва ниедни. Крила никакви немаме ,а овој Манасков воопшто не треба да игра(ке рече некој не играле за репрезентација со врски ), да беше било кој друг играч воопшто немаше ни да биде викнат а камоли да игра, па треба ли петиција да потпишуваме за да го тргнат тој идиот па уште безвезе фаул прави кога имаме 2 играчи повеке па то идиотизам прав , надвор бре бегај да не те ставаат веке. Па и овие другиве никој ништо освен Стоилов и Димовски Браво момци СИЛА СТЕ, ни Пецаковски ни Стојчевски ни Ангеловски, а Марковски ЛЕЛЕ. А овој Диви посебна приказна , ништо не фати еј , да го имавме нивниот голман ке беше 10 разлика.Ама ако со срека отидеме натака само ова реми ке ни остане. Ај може Прибак ке среди се....
Добровечер!

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Колку само подобро Темелков игра од Митков во одбрана и колку многу Наумче ни фали :(

M

macgowan

Гостин
Пепи, Абдула, Чурлино...
А Звонко од `шљунак` ќе го прајте.

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528
Како прво огромно браво за Лазаров. За него треба споменик на плоштад, а не за секој втор што му текна на Грујо да прави.
quote]
Tzarsamuil - out, Lazarov - in :D.
Репрезентацијава ни е Кире и седумте џуџиња :facepalm:. Да не беа наши доживотно против нив ќе навивав, ми се одмилува ракометов ради нив ебате.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
http://ekipa.mk/lazarov-ogromen-bod-so-samo-shest-golmanski-interventsii/

Си игра кур и Лазаров сеа...Претходно викаше дека очекувал Австрија да ја победи Чешка, а сеа вика дека Чесите ги сметал како топ 6 репрезентација во Европа...Нападот бил поразноврсен против Чешка...и јавно го искритикува Борко на благ начин. :)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.152
Поени од реакции
8.123
Море Манасков ниту одбрана не изигра, тотален потоп...најсмешно ми беше два пати ко го мана по ред и тоа од позади и го исклучи а овај после со цел ум го враќа во игра...некни барем играчите порамномерно ги стави, дури и Злате доби шанса....а за Борис не знам и самиот дали е свесен шо напрај

R

Rigel Kent

Гостин
Нека отвора тема Crazy in Love , и да го разбиеме малерот со бакзузот. Како и да е мечот со Австрија е за нас меч на првенството , ако сакаме нешто да направиме барем да ја совладаме , моментално Австрија губи од Данска 6 разлика а Ландин има само 6 одбрани.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Колку само подбро Темелков игра од Митков во одбрана и колку многу Наумче ни фали :(
Не се само тие 2-ца. Знам дека муабетов е досаден, ама овде Раде ќе ни дојдеше ко 1 на 10-ка. Плус, наместо Стојчески, Кузманоски можеше да се земи, ем е најдобар играч на Одореи, ем најефикасен, ем има репрезентативно искуство, ем има скок-шут.
На тој начин ќе можеше некако да се покрие отсуството на Наумче, пошто Кузманоски игра и лев и централен бек, а за Раде нема потреба да се трошат зборови.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
1.895
Не победивме заради мизерната игра на Манасков и Георгиевски.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.680
Поени од реакции
11.774
Не победивме заради мизерната игра на Манасков и Георгиевски.
би го додал и Борко на листава
иначе па којзнае кого го обвинуваат чесите за тоа што не не тепаа :ROFLMAO:
гарант и они викаат пу не ги тепавте мизерниве :sick:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Аман бе го отупевте со тој Кузмановски. Така беше и со Мајнов па кога настапи за репрезентацијата беше камен невиден. Плус нели Кузмановски му беше кум на Кире или така нешо?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom