Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
- Член од
- 20 јули 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 10.235
Не фати, кога не влезе во играА овој Диви посебна приказна , ништо не фати еј , да го имавме нивниот голман ке беше 10 разлика.
Не фати, кога не влезе во играА овој Диви посебна приказна , ништо не фати еј , да го имавме нивниот голман ке беше 10 разлика.
Јас ти кажав да не брзаш како прле , и другпат истово го имаш направено !Да бе, јас сум ви крив шо не тепа Македонија. Шо кур ако ја сум отворил, заради то не тепавме? Не отворам темата, да се мочам на незе. Еве отвори ти!
А овој Диви посебна приказна , ништо не фати еј , да го имавме нивниот голман ке беше 10 разлика.
Секој освен тебе!И шо ти смета тебе? Ајде еве кажи ми. Кој требаше да ја отвори? Ти? Еве шо ако јас ја отворив? Зато сме тиња?
Добровечер!Каков бод извадивме СРЕКАААААААААА.. Браво за Кире и Миркуловски , се друго дрва ниедни. Крила никакви немаме ,а овој Манасков воопшто не треба да игра(ке рече некој не играле за репрезентација со врски ), да беше било кој друг играч воопшто немаше ни да биде викнат а камоли да игра, па треба ли петиција да потпишуваме за да го тргнат тој идиот па уште безвезе фаул прави кога имаме 2 играчи повеке па то идиотизам прав , надвор бре бегај да не те ставаат веке. Па и овие другиве никој ништо освен Стоилов и Димовски Браво момци СИЛА СТЕ, ни Пецаковски ни Стојчевски ни Ангеловски, а Марковски ЛЕЛЕ. А овој Диви посебна приказна , ништо не фати еј , да го имавме нивниот голман ке беше 10 разлика.Ама ако со срека отидеме натака само ова реми ке ни остане. Ај може Прибак ке среди се....
Tzarsamuil - out, Lazarov - inКако прво огромно браво за Лазаров. За него треба споменик на плоштад, а не за секој втор што му текна на Грујо да прави.
quote]
Не се само тие 2-ца. Знам дека муабетов е досаден, ама овде Раде ќе ни дојдеше ко 1 на 10-ка. Плус, наместо Стојчески, Кузманоски можеше да се земи, ем е најдобар играч на Одореи, ем најефикасен, ем има репрезентативно искуство, ем има скок-шут.Колку само подбро Темелков игра од Митков во одбрана и колку многу Наумче ни фали![]()
би го додал и Борко на листаваНе победивме заради мизерната игра на Манасков и Георгиевски.