Македонија - Чешка [ 14.01.2014 - 18:15 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата olaf
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    191
Статус
Затворена за нови мислења.
А овој Диви посебна приказна , ништо не фати еј , да го имавме нивниот голман ке беше 10 разлика.

Не фати, кога не влезе во игра

Да бе, јас сум ви крив шо не тепа Македонија. Шо кур ако ја сум отворил, заради то не тепавме? Не отворам темата, да се мочам на незе. Еве отвори ти!

Јас ти кажав да не брзаш како прле , и другпат истово го имаш направено !

А овој Диви посебна приказна , ништо не фати еј , да го имавме нивниот голман ке беше 10 разлика.

:pos::pos::pos: Да не измеша нешто? :D
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 21:04 ---
И шо ти смета тебе? Ајде еве кажи ми. Кој требаше да ја отвори? Ти? Еве шо ако јас ја отворив? Зато сме тиња?

Секој освен тебе!

Ни Агата Кристи, ни Шерлок Холмс, а богами ни Хорацио од CSI Мајами нема да можат да ја разрешат мистеријата зошто Диви ниту еднаш не влезе во игра и зошто Ојлески го стави толку касно во игра, додека му дозволи толку грешки на Манасков пред да го седне на клупа.

Секој нормален тренер знае, дека кога не му оди на голманот мора да биде сменет. Чисто онака ради реда нека поседи 5-10 минути на клупа, да може подобро да се скоцентрира, па нека го врати во игра. Вака на ништо не личеше ова без голман на гол.

Каков бод извадивме СРЕКАААААААААА.. Браво за Кире и Миркуловски , се друго дрва ниедни. Крила никакви немаме ,а овој Манасков воопшто не треба да игра(ке рече некој не играле за репрезентација со врски ), да беше било кој друг играч воопшто немаше ни да биде викнат а камоли да игра, па треба ли петиција да потпишуваме за да го тргнат тој идиот па уште безвезе фаул прави кога имаме 2 играчи повеке па то идиотизам прав , надвор бре бегај да не те ставаат веке. Па и овие другиве никој ништо освен Стоилов и Димовски Браво момци СИЛА СТЕ, ни Пецаковски ни Стојчевски ни Ангеловски, а Марковски ЛЕЛЕ. А овој Диви посебна приказна , ништо не фати еј , да го имавме нивниот голман ке беше 10 разлика.Ама ако со срека отидеме натака само ова реми ке ни остане. Ај може Прибак ке среди се....
Добровечер!

Колку само подобро Темелков игра од Митков во одбрана и колку многу Наумче ни фали :(

Како прво огромно браво за Лазаров. За него треба споменик на плоштад, а не за секој втор што му текна на Грујо да прави.
quote]

Tzarsamuil - out, Lazarov - in :D.
Репрезентацијава ни е Кире и седумте џуџиња :facepalm:. Да не беа наши доживотно против нив ќе навивав, ми се одмилува ракометов ради нив ебате.

http://ekipa.mk/lazarov-ogromen-bod-so-samo-shest-golmanski-interventsii/

Си игра кур и Лазаров сеа...Претходно викаше дека очекувал Австрија да ја победи Чешка, а сеа вика дека Чесите ги сметал како топ 6 репрезентација во Европа...Нападот бил поразноврсен против Чешка...и јавно го искритикува Борко на благ начин. :)

Море Манасков ниту одбрана не изигра, тотален потоп...најсмешно ми беше два пати ко го мана по ред и тоа од позади и го исклучи а овај после со цел ум го враќа во игра...некни барем играчите порамномерно ги стави, дури и Злате доби шанса....а за Борис не знам и самиот дали е свесен шо напрај

Нека отвора тема Crazy in Love , и да го разбиеме малерот со бакзузот. Како и да е мечот со Австрија е за нас меч на првенството , ако сакаме нешто да направиме барем да ја совладаме , моментално Австрија губи од Данска 6 разлика а Ландин има само 6 одбрани.

Колку само подбро Темелков игра од Митков во одбрана и колку многу Наумче ни фали :(
Не се само тие 2-ца. Знам дека муабетов е досаден, ама овде Раде ќе ни дојдеше ко 1 на 10-ка. Плус, наместо Стојчески, Кузманоски можеше да се земи, ем е најдобар играч на Одореи, ем најефикасен, ем има репрезентативно искуство, ем има скок-шут.
На тој начин ќе можеше некако да се покрие отсуството на Наумче, пошто Кузманоски игра и лев и централен бек, а за Раде нема потреба да се трошат зборови.

Не победивме заради мизерната игра на Манасков и Георгиевски.
би го додал и Борко на листава
иначе па којзнае кого го обвинуваат чесите за тоа што не не тепаа :ROFLMAO:
гарант и они викаат пу не ги тепавте мизерниве :sick:

Аман бе го отупевте со тој Кузмановски. Така беше и со Мајнов па кога настапи за репрезентацијата беше камен невиден. Плус нели Кузмановски му беше кум на Кире или така нешо?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom