R
Да те поправам тој не е тренер тој е гомно шугаво кое работи за пари а го боли курот за резултатиНемојте Чековски да го критикувате бе, што ви е !?
ЧОВЕКОТ ДАДЕ СЕ ОД СЕБЕ !!!! МАКСИМУМ !!!
Но толку му е нему капацитетот, не е ни скокач, не е ни висок, у одбрана добро играше таму каде што предиспозициите му дозволуваат, срцето го остави на терен.
Друг ја има кривицата што и покрај личните на Перо не го стави Николовски, кој бар, е повисок ако не друго.
Тотално му се сруши тактиката на селекторот кога не стигнаа, тотално...
da... koga vodevme 20-na so Nov Zeland trebaše da mu dade šansa, a i sega , vodevme 20 ama Antić beše poln so lični i psihički blokiran, trebaše da go stavi Nikolovski...toa e stara bolka na site treneri od ex-ju...čekaat dodeka brodot ne potone do kraj... a koga igraš se isto te čita ko bukvar... a ni nedostasuvaše i drugiot amerikanec Green, što se povredi vo Litvanija ... šteta za Bo....Не сум експерт али Николовски колку и да нема искуство сигурно е подобар од Чековски.Мислам дека овој потег со неставање на Николовски најмногу ме изнервира.
Плус 58 поени во второ полувреме како една од најодбранбените земји не смееме да си дозволи,посебно не во вакви утакмици.
И Гечевски е искусен ама го стигнаа годините и него,треба да отстапи на друг место.
Највеќе ми е жал за Бо зошто дечкото душата ја остаи,а најкасно заврши и со сезона,и за Самарџиски.
Свака им част на дечките за она во Литванија и се тоа,али денес самите да си ги увидат грешките.
Чекаме изјави од сите коа ќе се вратат од Каракас а посебно од Лазовски.
Ако си коњ коментирај коњички спортови, што да ти кажам.Па да, кошарка може да коментираат само кошаркари. А коњички спортови може да коментираат само коњи, така?
Ебати логиката.
И да, Лазовски, да ти се изнаебам мамицата уште еднаш, златна екипа растури ѓубре едно.
Зошто викаш дека ќе немаме?Ми иде да го изедам лаптопов не е можно толку Лаозвски да е толку глуп!!!!!!!!!!!
Марин не требаше да не изигра педерски, требаше да го доврши тоа што го почна, криво ми е сега пошто нема да имаме играч како Бо пак а без таков нема теорија да припариме до топ5 џабе е и срце на терен и све.
Бо е НБА квалитет се гледа тоа од Марс.
Следна цел - отказ на Лазовски. Не се брзај толку, те молам.Следна цел Словенија