Македонија - Доминиканска Република | Квалификации за ОИ, Лондон - 1/4 финале [петок 23:30 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.
R

Rigel Kent

Гостин
И како е можно судијаата да е генерација со дел играчи бе?Наваков битен турнир 30 годишен судија???

<< Back PRINT

Mr. Michael John WEILAND (CAN)
CANADA
Date of Birth: 18.05.1981
Licence Number: 21616
Да добиеш лепроза и да се распадниш пичкат и мајчина блесава!!
Како 50 годишен беше на ТВ:eek::eek:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Кога зборев на почетокот дека не ни одговара неевропска кошарка , некој се правеа стручњаци дека ќе има европско полуфинале. За утакмицата незнам што да кажам цело време имав некое лошо предчуство. Сепак не би издвојувал поедници се боревме колку што можевме можеби грешката беше што премногу се концентриравме на Хорфорд и премногу енергија внесовме во првата четвртина за на крај да немаме сили.

А

Анноун

Гостин
Дај не зезајте за Чековски , барем за денес . Го затна Хорфорд на неколку наврати сам !

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Немојте Чековски да го критикувате бе, што ви е !?

ЧОВЕКОТ ДАДЕ СЕ ОД СЕБЕ !!!! МАКСИМУМ !!!

Но толку му е нему капацитетот, не е ни скокач, не е ни висок, у одбрана добро играше таму каде што предиспозициите му дозволуваат, срцето го остави на терен.

Друг ја има кривицата што и покрај личните на Перо не го стави Николовски, кој бар, е повисок ако не друго.

Тотално му се сруши тактиката на селекторот кога не стигнаа, тотално...
Да те поправам тој не е тренер тој е гомно шугаво кое работи за пари а го боли курот за резултати ;)

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Мамицата у пичка. леле се напиздив, Има човек од 215 на клупа и не го става? Зашто шутирање на безпотребни шутеви? Аман веќе, Гечевски неможе да иде, а не да игра против овие дивјаци.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ми иде да го изедам лаптопов не е можно толку Лаозвски да е толку глуп!!!!!!!!!!!
Марин не требаше да не изигра педерски, требаше да го доврши тоа што го почна, криво ми е сега пошто нема да имаме играч како Бо пак а без таков нема теорија да припариме до топ5 џабе е и срце на терен и све.
Бо е НБА квалитет се гледа тоа од Марс.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.176
Поени од реакции
16.310
Не сум експерт али Николовски колку и да нема искуство сигурно е подобар од Чековски.Мислам дека овој потег со неставање на Николовски најмногу ме изнервира.
Плус 58 поени во второ полувреме како една од најодбранбените земји не смееме да си дозволи,посебно не во вакви утакмици.
И Гечевски е искусен ама го стигнаа годините и него,треба да отстапи на друг место.
Највеќе ми е жал за Бо зошто дечкото душата ја остаи,а најкасно заврши и со сезона,и за Самарџиски.
Свака им част на дечките за она во Литванија и се тоа,али денес самите да си ги увидат грешките.
Чекаме изјави од сите коа ќе се вратат од Каракас а посебно од Лазовски.
da... koga vodevme 20-na so Nov Zeland trebaše da mu dade šansa, a i sega , vodevme 20 ama Antić beše poln so lični i psihički blokiran, trebaše da go stavi Nikolovski...toa e stara bolka na site treneri od ex-ju...čekaat dodeka brodot ne potone do kraj... a koga igraš se isto te čita ko bukvar... a ni nedostasuvaše i drugiot amerikanec Green, što se povredi vo Litvanija ... šteta za Bo....

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
39.736
Па да, кошарка може да коментираат само кошаркари. А коњички спортови може да коментираат само коњи, така?
Ебати логиката.

И да, Лазовски, да ти се изнаебам мамицата уште еднаш, златна екипа растури ѓубре едно.
Ако си коњ коментирај коњички спортови, што да ти кажам.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ми иде да го изедам лаптопов не е можно толку Лаозвски да е толку глуп!!!!!!!!!!!
Марин не требаше да не изигра педерски, требаше да го доврши тоа што го почна, криво ми е сега пошто нема да имаме играч како Бо пак а без таков нема теорија да припариме до топ5 џабе е и срце на терен и све.
Бо е НБА квалитет се гледа тоа од Марс.
Зошто викаш дека ќе немаме?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
1. Бо ќе го нема
2. Владо
3. Гечевски (океј он и сеа...)

без Бо и Владо, мозокот на тимот, ваква шанса веќе не гледаме, за жал...

ова беше историска можност, исто како и кај ракометарите, не ми се верува што пропуштивме, срце ме боли. :(

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Следна цел Словенија

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
таа е, имаше моменти ке шо заебаваше судијата, но и нашите не погодија мн пати за 3, на почетокот одлично им почна. Криво ми е зошто Кирил Николовски не заигра. А и воа новинарчивања мн се запалија грција изгубила, и пред утакмицата јадеа :гомце: за тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom