O
Немаш гајле, знам дека и јас и сите Македонци во моментов сме гневни што изгубивме но дај веќе да оладиме глава, помина се, имавме моменти за радост, мора да имаме и за разочарување. Таков е животот, паѓаш и се креваш кружејќи низ бесконечниот простор на човечката ступидност. Како и да е, и покрај сите добри и лоши моменти јас сум многу горд на Македонските кошаркари без разлика кој колку бил ефикасен и колку поени постигнал. Играат за Македонија, без разлика дали победуваат или губат. Треба да бидеме горди на нив и во двете ситуации. Здравје, на следната олимпијада повеќе успех.е баш вака Мајами освоја прстен ова сезона во НБА така да иако знам дека владеј нервоза,доста со јадење бурек
извини баш тебе шо те цитирам,не си единствен ама тебе сега те видов
Која црна листа на искусни шутери... од 100 поени 90 Лебронтије и Вејд. Бош кога повреден,кога дрво. Можам да ти набројам 10 четворки во НБА поарни од него.Хорфорд е поарна четворка од него па прво полувреме на еден Чековски не моеше 1 на 1 да му изиграНе се бламирај без потреба.
Мајами ги има Вејд(топ 5 во нба),Бош(топ 5 4-ка) и цела листа на искусни шутери.
Ние освен Бо(и Пеџа) немаме никој способен да изгради шут,да погоди шут кога е тесно,да фати скок.
Па да, кошарка може да коментираат само кошаркари. А коњички спортови може да коментираат само коњи, така?Ако ако плукајте ги ! Кога ги тепавме педерите и Литванија ги дигавте до небо истите тие што сега ги плукате...не заслужија почит што барем играат со срце за Македонија? Ако толку знаете кошарка, што не сте усепеале? Што не игравте вие сега место нив, или можда да водите репрезентација, па и на Олимпијада да стигнете !