Македонија - Доминиканска Република | Квалификации за ОИ, Лондон - 1/4 финале [петок 23:30 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.648
Поени од реакции
35.210
Крајно разочарувачи, депримирачки, што би рекла Крејзи да си пука човек во колено :(:(:(
Не постојат зборови кои би ја искажале нервозата, лутината за се она што ни се случи.
ГАЗОВСКИ, нема да те пцујам друже може татко да ми бидеш, ама за твое добро и за доброто на нацијата топло ќе ти препорачам уште утре неотповиклива ОСТАВКА, не си ти друже за тренер, повеќе те личи да ти дадат еден џогер таму и да си бришеш паркет:tapp:

Член од
23 декември 2010
Мислења
578
Поени од реакции
365
1. Бо ќе го нема
2. Владо
3. Гечевски (океј он и сеа...)

без Бо и Владо, мозокот на тимот, ваква шанса веќе не гледаме, за жал...

ова беше историска можност, исто како и кај ракометарите, не ми се верува што пропуштивме, срце ме боли. :(
За ракометарите и бетер
младинците изгубија од Финска со 20 разлика
па ти види какви генерации идат:eek:

М

Мартин`

Гостин
Да имавме 2-3 играчи со барем близок квалитет како Бо ќе беше многу полесно вака тешко, Антич се замислува којзнае кој е а прави глупи грешки и ако не се лажам дури 3 лични грешки уште во 1/4 четвртина.. а и премногу се опуштија со разликава и ете ..

Ај барем среќа (во) несреќа е што на еден трошок ќе се вратат со комшииве јужни :D

Член од
19 февруари 2011
Мислења
567
Поени од реакции
666
Тоа е тоа,се поклопија неколку работи кои придонесоа за поразот.Ако многумина од вас кои оставате коментари само колку да си ја изпразните негативната енергија јас ке кажам она што видов а се гледа и одбрана и напад и секако судии.Додека имавме свежина и не бевме оптоварени со лични одбраната функционираше супер,како и што очекував Антиќ одеше на Хорфорд и тоа доста успешно,затваравме внатре и они беа како изгубени во простор,Ама тогаш почна онаа ситна помош од судиите кога почнаа да судаат фаули и кога имаше и кога немаше.Тие полека почнаа да го користат тоа и да ја топат разликата а за беља вовторо му фати шутот на Гарсија кој мислам дека беше одлучувачко за пресвртот.И кога веќе утакмицата почна да оди егал судиите ни го зададоа одлучувачкиот удар на +6 кога му свиреше лична на Чековски.Е после тоа веќе немаа ни сили за да сторат нешто повеќе.На крј не дотолчи и лазовски кој беспотребно го држеше Гечевски во игра место да го врати Самарџиски.Браќата денес слаби ,ем во напад ништо не направија ем во одбрана Гарсија не го сопреа
Се на се една типична кошаркарска утакмица со пресврти кој сме ги гледале многу

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
тој пијандурата гечевски што го гледав у хавана пијан лелелеле кое дрво секогаш сум го мрзел за ништо не го бива боље чековски место него да го пуштаа.

Член од
23 декември 2010
Мислења
578
Поени од реакции
365
До следни квалификации-ако ги има

Чековски
Гечевски
Илиевсски
Антич
Мекејлеб

сигурно нема да играат
така да на нас доволно ни е само Мекејлеб да не игра и да бидеме во фрка

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
1. Бо ќе го нема
2. Владо
3. Гечевски (океј он и сеа...)

без Бо и Владо, мозокот на тимот, ваква шанса веќе не гледаме, за жал...

ова беше историска можност, исто како и кај ракометарите, не ми се верува што пропуштивме, срце ме боли. :(
Зошто бе да го нема Бо? Да не изјави негде дека не игра поќе?
а Владо 29 години е,има во него барем уште 2 првенства,исто и Антич...

D

draft

Гостин
Лазовски, ќе ја %^&* жена ти у &^%#!, &“ и у &*“%... ДОГОВОРЕНО? Копук ретардиран!

Еден саат више гледам у ѕид, ништо не ми се прави... ГО ДОПРЕВ ДНОТО! D:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.015
Судија,судија,дојди ти на жур,викни ја и...

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Зарем имате ли грам мозок бе? Свесни ли сте дека форумов го чита секоја јавна личност? Свесни ли сте како ги вреѓате луѓето кои ни ја донесоа најголемата радост?
Погодете зошто Антиќ при некој од последните напади промаши чиста ситуација? Ете затоа затоа што вие патриотите го нарекувавте предавник и знаеше уште колку гомна ќе изедете за него. Па да имавте грам мозок од кошарка ќе видевте дека кога играше Антиќ, Хорворд имаше 0/10 и 100 загубени топки. НБА ИГРАЧ!
Лазовски заслужува критики, ама дали заслужува да фрлате клетви за неговите жени и деца?

СВЕСНИ ЛИ СТЕ ДЕКА КОГА ЌЕ ГИ ПРОЧИТААТ НАВРЕДИВЕ И КЛЕТВИВЕ ЌЕ СЕ РАСПЛАЧАТ БЕ АЛО?! ДЕМЕК ОНИ САКАА ОВА ДА СЕ СЛУЧИ!
НОРМАЛНО ДЕКА ЗАСЛУЖУВААТ КРИТИКИ НЕКОИ, А ДАЛИ И КЛЕТВИ? ИДЕТЕ ИЗИГРАЈТЕ ПОДОБРО!

ДО КОГА СО ОВОЈ ЛУЗЕРСКИ МЕНТАЛИТЕТ?

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Да бидам искрен разочаран сум и од Марин што не продолжи, тој барем ги држеше конците како што треба. Да не замарам со постови што би било кога би било, факт е дека неевропска кошарка не ни одговара. Немаме ние личност која ќе гледа снимки од натпревари и ќе анализира детално.
Со закон да се постави психолошки тим во секоја можна репрезентација која ја имаме.

Се надевам дека Лазовски ќе има доблест и нема да биде Шундо и да си поднесе оставка.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Зошто бе да го нема Бо? Да не изјави негде дека не игра поќе?
а Владо 29 години е,има во него барем уште 2 првенства,исто и Антич...
1. Бо речиси сигурно ќе замине од Монтепаски. А друг клуб, освен овој во кој Врба има голем авторитет тешко дека ќе го пушти да игра за нас, дури и ако он има желба.

2. Владо има 32 години, ми се чини дека самиот спомна ќе се повлече после годинава.

Единствено ако ги фати инаетот, и ако сметаат дека останаа недоречени па да продужат. :)

D

dagau

Гостин
добро преку к*р све, али што стана со игорче човече.... едноставно не можев да го слушам, толку негативност, депримираност, некој си комплекси, фрустрации... како е можно толку да се смени?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Лекот Хелекс ја содржи активната супстанција алпразолам, која припаѓа на групата на лекови наречени бензодиазепини. Алпразоламот го отстранува немирот, неоправданиот страв(апатија, губење на интересот или задоволството, губење на енергијата), лекување на мешани анксиозно-депресивни нарушувања кои ги придружуваат овие заболувања и лекување на панични растројства.
:)
Zemav 2 mg ... i vekje ima efekt :D si pushtam film sea da se relaksiram

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom