Лига на Шампиони 2009-2010

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Jas ne znam so gledate voopsto na kanal 5 fudbal...

tie so nemaat satelitska ili drembox bi im preporacal da gledaat seherezad na a1... barem tamu ima poveke so da se vidi
колку што разбрав Филе планира на вториот програм т.е канал 5+ да дава конференс, тоа значи автоматско вртење на сите утакмици... сеа колку е тоа можно и реално ќе видиме бидејќи и не е ефтино...

како и да е најпаметно е да се земе дримбокс па да не се замараш ни со А1 ни Сител ни канал 5 и другите срања

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Јуве - Баерн нема да се пренесува :) ?
п.с Реал - Марсеј, Марсеј - Реал?Кој кур кога нема значење утакмицата, мамето ваше :tapp:
Филе и компанија, да ви ибам комедијата што сте.
Ќути Манчестер-Волфсбург има огромно значење :pos2::pos2::pos2:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ќути Манчестер-Волфсбург има огромно значење :pos2::pos2::pos2:
Секако дека Волфсбург - Јунајтед има поголемо значење. Волфсбург се борат за пласман понатаму, а Јунајтед за прва позиција во групата. Додека Марсеј треба да го победи Реал со 4 - 0, што е невозможно.

Инаку најдобро ќе беше да го пренесуваат Јувентус - Баерн. Е, тоа ќе биде натпревар.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Волзбург беше шампион во Германија !
Манутд беше шампион во Англија !

и шо сакате?:nesum:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Сакаме Јуве-Баерн да ја даваат...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.457
Волзбург беше шампион во Германија !
Манутд беше шампион во Англија !

и шо сакате?:nesum:
Макаби Хаифа беше шампион на Израел !
Бордо беше шампион на Франција !

Ајде ако не нека се пренесува тој дуел, а ?

Види кај се наоѓа Волфсбург оваа сезона. Не гледај минатата сезона, гледај сега.

Според мене натпреварите на Реал и на Манчестер се скоро исти, и мислам дека еден од нив треба да се исфрли, и да се пренесува натпреварот Баерн - Јуве.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Како може да не ја даваат Јуве-Баерн,многу безвезе,тој дуел одлучува директно,не они Марсеј - Реал даваат.......

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Епа мислам дека се доста бомбардирани на фејс профилите на канал5 и на ноќ на шампионите па се надевам ќе им текне да сменат нешто...

Нормално ќе беше да немаа потреба воопшто да дискутираме за ова и Јуве-Баерн да си оди како централен настан на 5ка ама ете... се било можно :toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Според мене Волфсбург-Манчестер е поинтересна од Реал-Марсеј,бидејќи Марсеј треба 4:0 да тепа,што е скоро невозможно,а Волфсбург МОРА да тепа..Волфсбург со кикс може и да испадне од ЛШ,а Јунајтед ќе се бори да го задржи првото место...па сеа вие видете..

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Види реално Јуве-Баерн на 5ка и ВФЛ-Ман Јун на 5+ треба да одат по мое (и верувам мислење и на најголем дел од останатите навивачи) ама како што стои работава спортската на Канал 5 е убедена дека Реал :)drk:) МОРА да оди секое коло и дека Реал-Марсеј е централен фудбалски настан за вечерва...

Немам коментар... :toe:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.916
Поени од реакции
7.010
Абе како што ја гледав математикава Ливерпул не е отпаднат! Само треба да тепа 4-0, а Лион да изгуби 0-4 :pos2:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И фановите на Реал викаат дека Реал-Марсеј треба да се дава,и на Манчестер велат дека е подобра утакмица Манчестер-Волфсбург.
Така да немојте о вавки глупи проценки која зошто треба.
Факт е дека треба Јувентус-Баерн ПЛУС Манчестер-Волфсбург или Марсеј-Реал.
(Реал треба:baeh:)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
И фановите на Реал викаат дека Реал-Марсеј треба да се дава,и на Манчестер велат дека е подобра утакмица Манчестер-Волфсбург.
Така да немојте о вавки глупи проценки која зошто треба.
Факт е дека треба Јувентус-Баерн ПЛУС Манчестер-Волфсбург или Марсеј-Реал.
(Реал треба:baeh:)
така е... под дифолт мора да се дава Јуве - Баерн, а за втората и не е толку битно бидејќи и која и да е нема да биде гледана :wink:
ако не па друго нека се вклучуваат кога ќе има шанса за гол...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Абе како што ја гледав математикава Ливерпул не е отпаднат! Само треба да тепа 4-0, а Лион да изгуби 0-4 :pos2:
И 10-0 да тепа,џабе е.Се гледа меѓусебен дуел,а Лион беше подобар.

Инаку,Утд сигурно оди во следната фаза?Оти гледам,ЦСКА ако тепа,а Манчестер изгуби,ке има 3 тима со по 10 бода,е тука ке се гледа гол разликата...:toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Нема НИКАКВИ шанси!

Ливерпул тепа утре, завршува со 10 бода, Лион губи, завршува со 10 бода.
Лион - Ливерпул 1-1; Ливерпул - Лион 1-2

А бидејќи се гледа меѓусебниот дуел, Лион продолжува понатаму :)

Kajgana Shop

На врв Bottom