Лига на Шампиони 2009-2010

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Ќе има пиротехнички сретства

M

Mario Gómez

Гостин
нема по глуп од коментаторон на канал 5, ептен грешки прај, истиот ли беше што даваат спортски награди во македонија, само глупости тресеше а никој не се смееше. Инаку Гуркуф ѕвер, а Барселона според очекуваното. Сепак нема потреба од екипи како Штудгард и Олимпијакос понатаму, се губи квалитетот.

M

mercenary

Гостин
Ауу она му беше јако..вака нешо беше-Сигурно ќе биде интересно за неутралните навивачи и оние чиј тим испадна од лигата..како на пример Реал Мадрид.
-.-"

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Пст..му љубоморите на метафорите ? Хејтери!:tv:

K

kaiser soze

Гостин
АЈ Иди легни си кога еден Анчелоти го пофали ти ќе кажеш дека не вршел работа оф море се стручнаци искочија:tapp:
Ех,кога некој ќе се истрчи и само ќе напише нешто.Прочита ли ти што воопшто напишав јас погоре?
Специјалци.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Коментаторов направи грешка мислам, исто така сум и сигурен во тоа.
По голот на Гуркуф, типов рече Олимпијакос треба да дадат 3 гола, за да идат даље.
Па да треба за сигурно, но и со 2 гола постигнати, а притоа да не примат уште еден ќе идат исто така даље. Ама кога има неписмени луѓе, тоа е.
Се разбира вклучувајќи и бисерчињата од Барса-Штутгарт

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Ауу она му беше јако..вака нешо беше-Сигурно ќе биде интересно за неутралните навивачи и оние чиј тим испадна од лигата..како на пример Реал Мадрид.
-.-"
:pos2::pos2::pos2:''како на пример Реал Мадрид''

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Коментаторов направи грешка мислам, исто така сум и сигурен во тоа.
По голот на Гуркуф, типов рече Олимпијакос треба да дадат 3 гола, за да идат даље.
Па да треба за сигурно, но и со 2 гола постигнати, а притоа да не примат уште еден ќе идат исто така даље. Ама кога има неписмени луѓе, тоа е.
Се рљзбираљ вклучувајќи и бисерчињата од Барса-Штутгарт
Ова е елементарно и секојпат го грешат коментаториве, незнам како им успева :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Милан и за Горкуф за зезнаа а или така ми се чини ?:)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.236
Поени од реакции
8.133
Продолжува коментаторов со тоа дека му требаат нови два гола на Олимпиакос:tapp:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.146
Поени од реакции
2.985
Ништо од неизвесност денес, натпреварите беа решени уште во првите 20тина минути. :toe:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Како може бе, коментатор вакви основни работи да не знае?1-1, и збори уште 2 гола му треба на Олимпијакос, аман боже мој.:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom