Ливадарки

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.810
Нели сите жени се исти?
Нормално, секоја е луда на свој начин. Дел во позитивна смисла, дел во помалку позитивна.
Da ne se povtorvame, a i ne mesaj livadarka so materijalistka ,aj da ne velam sponzorusa, nemaat dopirni tocki edni so drugi.
Примено. Не мешам, туку ти веруваш дека жената ако нешто рекла, така е. Па маж рекол маж одрекол, а не па жена.
90% од ливадарките на крајот од муабетот како оваа би излегле:

Прво што кажа, не ја интересирало што мислат мажите за неа, за на крајот после еден куп работи, пак да каже дека сака партнер кој ќе ја смета за атрактивна цел живот
Природна работа си е тоа, без разлика што ливадарките би се удирале во гради. Доколку некој поситуиран им се посвети и од кучето ќе се откажат.

не , Ливадарка може сака трактор или Косилка за трева голема како кола:cool:
За таквите работи, треба уште повеќе пари.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.382
Поени од реакции
24.092
Примено. Не мешам, туку ти веруваш дека жената ако нешто рекла, така е. Па маж рекол маж одрекол, а не па жена.
90% од ливадарките на крајот од муабетот како оваа би излегле:

Прво што кажа, не ја интересирало што мислат мажите за неа, за на крајот после еден куп работи, пак да каже дека сака партнер кој ќе ја смета за атрактивна цел живот
Природна работа си е тоа, без разлика што ливадарките би се удирале во гради. Доколку некој поситуиран им се посвети и од кучето ќе се откажат.
Ocigledno ti konceptot livadarka go nemas sfateno. Toa e psihicka sostojba, ne e nesto sto nekoja rekla oti mislela ke bidi interesna so toa, kako Pumata na primer ko se deklarira kako livadarka, duri i nikot ke si go menvala za nova godina.
Si procital nesto, ne si sfatil. Ili ne sakas da sfatis.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.944
Поени од реакции
50.819
Дајте бе мислете со тоа мозоците што ги немате, храна се става во корпиве, некој грев ќе стави леб по вас ви ебам тоа кучкарите безмозочни.

Ти не разбираш, тоа е нечие детенце

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
40.993
Да личи на Тинекс Зебра, таму у Капиштец, каде што живеат поурбани луѓе дури и од Дебар Маало. Деца возиме во количкиве бе пичка ви мајчина ваша ливадарска. Тргнете ги тие гнасните џукели да не ви ги изрогам.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.398
Поени од реакции
23.226
Да личи на Тинекс Зебра, таму у Капиштец, каде што живеат поурбани луѓе дури и од Дебар Маало. Деца возиме во количкиве бе пичка ви мајчина ваша ливадарска. Тргнете ги тие гнасните џукели да не ви ги изрогам.
Кога спомна деца возење.

Untitled.png

Kajgana Shop

На врв Bottom