Ливадарки

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.538
Поени од реакции
9.592
Владе душо, мачето решило да не се пари? Место мачиња ќе се шета вака со шминка и фустанчиња.

Шала на страна, кај си бе Владе?
Валутите арни се не се секирај. :D

Сега зимава немам видено ливадарки, летото полно беше во парк, ти текнува?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.538
Поени од реакции
9.592
Ја отвара устата пред демек ова да се помоча. Ама судејќи по се друго околу и неа, дефинитивно се работи за ливадарка, ама ете Владе нека даде благослов дали е вистина од нив.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.289
Поени од реакции
23.920
Ја отвара устата пред демек ова да се помоча. Ама судејќи по се друго околу и неа, дефинитивно се работи за ливадарка, ама ете Владе нека даде благослов дали е вистина од нив.
Za ova ne znam, ali ova definitivno
Автоматски споено мислење:

Сега зимава немам видено ливадарки, летото полно беше во парк, ти текнува?
Mozi ladno im e na decata :cautious:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.538
Поени од реакции
9.592
Za ova ne znam, ali ova definitivno
Ова и шала да е сериозно забринувачко е. А иначе чиста ливадарка да, стави ја и во првиот пост чисто да не бунат што е вистинска ливадарка.

Иначе Владе ќе се крене валутата да знаеш :smirce:

Кај ни е оној што ни се мешаше во врската заборавив како му беше ник?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.289
Поени од реакции
23.920
Ова и шала да е сериозно забринувачко е. А иначе чиста ливадарка да, стави ја и во првиот пост чисто да не бунат што е вистинска ливадарка.
Do vcera ne postoeja, plod na mojata imaginacija bea, pamtis ? Kopja se krsea okolu toa dali postojat ili komsivkata ne mi davala.
I nemam takvi ingerencii da editiram post star nekolku godini, ali aman Ti ne cepkaj nisto, odvaj ja oprajvme rabotata od posledniot pat ti koga editirase :D

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.538
Поени од реакции
9.592
Do vcera ne postoeja, plod na mojata imaginacija bea, pamtis ? Kopja se krsea okolu toa dali postojat ili komsivkata ne mi davala.
I nemam takvi ingerencii da editiram post star nekolku godini, ali aman Ti ne cepkaj nisto, odvaj ja oprajvme rabotata od posledniot pat ti koga editirase :D
Не Владе, без дозвола твоја не чепкам ништо. Јас сум тука да служам на народот :D Да нема нервози, сите сме со краток фитиљ. Не се сеќавам јас дека од прва не сум го прифатила терминот ливадарки, ама можеби...

Иначе нема што, легенда си, веќе и од кај мене пријателите го користат тоа ливадарки. Ко ме прашаа од каде ова, викам од еден другар.

Дали е во ред Владе што те ословив со така скапоцена додавка до Владе, како еден другар Владе ми кажа? :smirce:

• Вау
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom