Corvus
Latrodectus
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 15.328
Оваа да не е?Ex-Yu треба да е, ако не се лажам преработка на Moody Blues - Night in white satin (или само слична). Некој?
Оваа да не е?Ex-Yu треба да е, ако не се лажам преработка на Moody Blues - Night in white satin (или само слична). Некој?
Хмм, па таа ќе да е ТенксОваа да не е?
Прееска заслушав песна шо ја знам ама не ми иди да ја најдам. Нешто е ваљда 80-ти, тро њу вејв, нешто ко Duran Duran, и типов во рефренов нешто пеј, Don't stop, don't stop......(или won't stop) Доста позната песна е хитче да речам.
Не е таа, оваа е тро помеланхолична песна некако, весела е од Полис, ја знам овааThe Police - Don't Stand So Close To Me (Official Music Video)
The Official Music Video for Don’t Stand So Close To Me. Taken from The Police - Zenyatta Mondatta.Stream more of The Police: https://thepolice.lnk.to/Listen...www.youtube.com
Дали некој знае една стара техно/хаус песна со минимални вокали, некој ја имаше постирано во другите теми но не можам да се сетам каде и која страница. Немам аудио што можи да се слушни но ритамот одеше вака... Пам Пам Пам парарарарарар Пам Пам Пам, мислам дека имаше и една српска песна со ваков ритам, се сеќавам дека во коментарите имаше и полно балканци. Мислам дека е од ерата на faithless-insomnia.
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
Не. Ако се сеќавам добро на thumbnail-от што го имаше постирано членот од јутуб имаше изгрејсонце или зајдисонце. Мелодијата потсеќа малце на српски турбо фолк.
,,,instaliraj "Shazam" ,,, mnogu jako programche za prepoznavanje na ime na pesna i izveduvach ,,,ako ti e pri raka pesnata,,,Дали некој знае една стара техно/хаус песна со минимални вокали, некој ја имаше постирано во другите теми но не можам да се сетам каде и која страница. Немам аудио што можи да се слушни но ритамот одеше вака... Пам Пам Пам парарарарарар Пам Пам Пам, мислам дека имаше и една српска песна со ваков ритам, се сеќавам дека во коментарите имаше и полно балканци. Мислам дека е од ерата на faithless-insomnia.
Да не е...Дали некој знае една стара техно/хаус песна со минимални вокали, некој ја имаше постирано во другите теми но не можам да се сетам каде и која страница. Немам аудио што можи да се слушни но ритамот одеше вака... Пам Пам Пам парарарарарар Пам Пам Пам, мислам дека имаше и една српска песна со ваков ритам, се сеќавам дека во коментарите имаше и полно балканци. Мислам дека е од ерата на faithless-insomnia.
Не е. Машки вокал беше мислам, англиски, не знам ни што инструмент беше употребен...Да не е...
Mr. Oizo - Flat Beat ?
https://youtu.be/qmsbP13xu6k
Ако не е, пиши нешто повеќе за песната.
На пр. какви вокали има (машки или женски), на кој јазик се вокалите (англиски, шпански...), се сеќаваш ли на нешто од видео спотот, итн...
Мене на ова ми звучиSndUp | Post Info
Record, upload, share! SndUp is a social network, for audio! We enable you to upload audio clips and share them with the world. Sharing your talent is simple!sndup.net