Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.151
Поени од реакции
13.323
Ова веројатно е малку тешко барање, но се што знам за песнава е дека ја наоѓав порано на Јутуб под "tokyo mix" (не е онаа tokyo drift) и беше некојси 40 секунди, нешто од типот на Tony Igi - Astronomia (дропот само да е), песната циркулираше доста порано по телефони и се праќаше по Блутут, можно да е од почеток на 00s, на Јутуб имаше upload под тоа име со пикселизирана слика. На почетокот од песнава мислам кажуваше 3 збора "lover ___ ____" и другото се беше електроника, транс најверојатно. Можно е да има и фул верзија од песната, ама јас само тој краткиот дел го иам слушано, а сега не можам ни тој да го најдам, најверојатно и песната не се вика така, туку само тоа рендом видео што сега веќе го нема билo со тоа име (и на телефон mp3 беше со тоа име).

Член од
28 јуни 2015
Мислења
905
Поени од реакции
562
Ова веројатно е малку тешко барање, но се што знам за песнава е дека ја наоѓав порано на Јутуб под "tokyo mix" (не е онаа tokyo drift) и беше некојси 40 секунди, нешто од типот на Tony Igi - Astronomia (дропот само да е), песната циркулираше доста порано по телефони и се праќаше по Блутут, можно да е од почеток на 00s, на Јутуб имаше upload под тоа име со пикселизирана слика. На почетокот од песнава мислам кажуваше 3 збора "lover ___ ____" и другото се беше електроника, транс најверојатно. Можно е да има и фул верзија од песната, ама јас само тој краткиот дел го иам слушано, а сега не можам ни тој да го најдам, најверојатно и песната не се вика така, туку само тоа рендом видео што сега веќе го нема билo со тоа име (и на телефон mp3 беше со тоа име).
Дали песната е дел од некој од серијалите на видео игри / филмови?
На пр. Need For Speed, Fast & Furious, итн...

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.151
Поени од реакции
13.323
Дали песната е дел од некој од серијалите на видео игри / филмови?
На пр. Need For Speed, Fast & Furious, итн...
Бар не била во тие што јас сум ги играл, не ја знам од таму, туку од мп3 песни префрлени на времето преку Блутут. Звукот беше доста мејнстрим диско.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.534
Поени од реакции
59.201
Оваа е, само без вокал беше

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.534
Поени од реакции
59.201
Лелелелеле браво, таа е :D И ти ја знаеш под "tokyo mix" и затоа ти текна или на друг начин сфати за која мислев?
Исто, ја памтам како tokio mix. Беше популарен ringtone, а за среќа на диск свашта чувам па ја пуштив на Шазам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom