Za postarive serii zboram sto ide na tv ne za Dexter ako mislese na toa
Не бе па ти се зезам
За ЈАГ добро не е чудно да те мавне некоја носталгија, израснав со таа серија.
Инаку НЦИС не се емитуваше толку одамна, на Сител ја отепуваа од давање, до пред година дена некаде цело време вртеа епизодите, а и уште се снима, сега во септември 10та сезона ќе почнува, а и има супер гледаност во Америка.
Ликовите се супер, Гибс е еден од најдобрите шефови што некогаш биле измислени за овој тип на серии, со посебна болна приказна во минатот.
Кејт срце ме болеше кога ја убија, не ми се веруваше дека го направија тоа, супер лик, секси, знаеше да го спушти Тони на земја.
Тони е легендарен, movie freek, цело време референци од филмови дава, не отрива многу многу за неговиот приватен живот, иако сигурно и за тука спремаат нешто можеби уште оваа сезона.
МекГи заедно со Шелдон се најзабавните гикови. На почетокот беше изгубен во универзумот незнаеше каде се наоѓа, ама сега без проблем се снаоѓа со секоја задача дури и кога ДиНозо го задева со сите оние прекари што му ги измислува.
А Аби е приказна за себе......еден од омилените мои ликови во серија, за спореден да не правам муабет убедливо прво место, легендарна е, таман мислиш дека нема што друго да направи ќе изненади повторно со некоја глупост.
Се на се супер серија е НЦИС и како шо ти кажав не е толку дека е носталгична, колку што е факинг амејзинг......и пак финалето на последнава сезона е подобро од многу други финалиња на серии, па и од некои серии целосно.
Во топ 5 серии ми е, и тешко дека некогаш ќе испадне од таму.