Која серија повеќе ја сакате и зошто? (Fear the Walking Dead vs. The Walking Dead: World Beyond)

Вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    8
Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Синбад ftw!
Кога бев помал многу повеќе сакав да ја гледам Синбад, не се ни сеќавам зошто.Верувам дека сум имал некоја добра причина тогаш, затоа глас за морепловецот :D.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Hercules. Како мал не испуштав епизода на Сител, секако во комбинација со The Adventures of Lois and Clark и Quantum Leap. Оваа 3во1 комбинација всушност беше една од причините да ги засакам сериите, појма немам зошто, дали бидејќи во тоа време ми беа интересни, или пак оти нашите телевизии не нудеа ништо друго (освен Тропската горештина, нормално).

Sinbad единствено би ја ставил пред Hercules поради соколот.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Херкулес. Не дека серијата беше којзнае што, ама е поинтересна од Синбад. Се уште ми е чудно како го убедиле Ентони Квин да го глуми Ѕевс во „Херкулес“ :)

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Синбад! Не смееше мува да летне пред мене коа глеав. Се сеќавам на еври сингл момент :) Memoriess :rolleyes: Еднаш и прст си исеков, глумев синбад со нож. :icon_mrgr:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Синбад :)
Се лепев на тв едно време за серијава. Глумецот... мх мх мх.

Херкулес сум гледала, обожавам митологија, ама Синбад ми беше омилена серија на времето.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Херкулес.

Синбад ми беше симпатија, ама Херкулес ми беше љубов. :icon_mrgr:
И двете ги сакам многу, ама Херкулес повеќе ми го задржуваше вниманието со приказните. Башка од секогаш ми била интересна грчката митологија.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Предлог од мене: ако сметате дека се потрошија сериите би можело да се направи втор круг, дуел помеѓу оние кои веќе тепаа, на пример Lost vs. House, Friends vs. South Park, Frasier vs. Spin City итн. Така на крајот, на некој начин, ќе се избере најдобрата серија според под-форумов.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Резултатите викаат вака:

Sinbad VS Hercules - 12:6
Sinbad: Red John,dragonsky,Jas Kokice, Sledge Hammer, SomeoNe!, Божино,Donald Sikert, Darksider, Kiky, bokser_mk, BilboBaggins, merlin, Srcee

Hercules: RocknRolaa, wot, Iceboy, VLJ, Сабазиј,Crazy in Love

Предлог од мене: ако сметате дека се потрошија сериите би можело да се направи втор круг, дуел помеѓу оние кои веќе тепаа, на пример Lost vs. House, Friends vs. South Park, Frasier vs. Spin City итн. Така на крајот, на некој начин, ќе се избере најдобрата серија според под-форумов.
Види серии не може да се потрошат, има да се брои колку ни душа сака, само мора да се најде соодветен дуел за да може да се стават на гласање и дебата. Подобро да почекаме некој добар нов дуел, отколку да ги вергламе истите цело време затоа што ќе стане монотоно и ќе спласне темата.:)

Спикинг ту д сабџект имаме нов дуел со две сродни серии кои се кладам дека на носталгија ќе ги решите:

Значи:

VS

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Јас сум за JAG. Оваа NCIS ја имам само неколку пати гледано и не ми се допаѓаат препотентни ликови како оној на Гибс.
JAG ми беше подинамична: војни, авиони, судови, затвори, морнарици. Мразам серии и филмови со отворен крај, ама им простив на ЈАГ. Плус имав и crush on Sarah MacKenzie.
;)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
NCIS.
Од ваквиот тип на серии, оваа е најдобра.
9 сезони, а таква напнатост во секоја од нив, со толку добри краеви на сезони, само НЦИС го можат тоа.
ЈАГ на времето ми е гледана, не беше којзнае што, женската беше многу јака, ама на НЦИС може вода да и носи.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
JAG!

Како мал бев огромен фан на Harmon Rabb и не давам да се споредува со никој!

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Нејви, според мене далеку подобра серија од ЈАГ особено оти има незаборавни ликови, Гибс, Динозо, таа готичарката и го заборавив името, Израелката, сите се фантастични ликови, а плус серијата е пропратена и со интересен хумор.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
JAG, бидејќи сите ликови во NCIS ми се антипатични, освен Аби до некаде. Кога ја уфрлија Зива престанав да гледам. Плус и оваа првата ја гледав како мал и едвај ја чекав секоја наредна епизода, а Нејви ја гледав на ТВ онака, колку да утепам време.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Нејви, според мене далеку подобра серија од ЈАГ особено оти има незаборавни ликови, Гибс, Динозо, таа готичарката и го заборавив името, Израелката, сите се фантастични ликови, а плус серијата е пропратена и со интересен хумор.
Abby? :icon_mrgr:
Мислам дека не можеле да најдат подобра глумица од нејзе за таа улога.
Самата појава е интересна за гледање а способноста за откривање amazing.Како на филм бе.:icon_mrgr:
And the winner is NCIS. .
Глумата,музиката на интрото,секоја сцена од серијата...perfect <3.

А кога сме веке кај хуморот...

Kajgana Shop

На врв Bottom