Која серија повеќе ја сакате и зошто? (Fear the Walking Dead vs. The Walking Dead: World Beyond)

Вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    8

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Леле немојте Sunny и Arrested во дуел жити се, ќе се изедам за која да гласам.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Леле немојте Sunny и Arrested во дуел жити се, ќе се изедам за која да гласам.
Arrested it is! :)

Патем, појма немам која е серијава се надевам дека некој ја гледа на форумов

Vs

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Аууууф ме заебаваш!!

Ги имам гледано двете серии по два пати. Од Arrested треба да излезе филм во блиска иднина.

Значи вака. Двете серии ми се едни од омилени серии на сите времиња. Можам да ги гледам по сто пати и пак да ми се интересни. Од Arrested омилен ми е Џоб маѓионичарот и син му на Мајкл, а од Sunny Чарли нормално. Да не знаеш дали да го жалиш или да го обожаваш. Кој глас го држи.

Со тешко срце гласам за Sunny. Од Arrested ликовите ми се закон, ама кои смешки ги има на Sunny, се имам ваљано на под од смеа. Омилена епизода ми се кога ќе ги држат заложници во пабот, а сцената кога Денис и Чарли ја измислуваат Dayman ја имам гледано 1000 пати у животов. Кој текст го има песната човече, не може секој тоа да го измисли. Со песните од Фиби Буфе рака под рака :) Леле и кога снимаа Смртоносно оружје 5 и Свит Ди кога го фрлаше ѓубрето и овие ја исекле од кадар ахахаха.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
И јас со тешко срце гласам за Sunny-то. Go Charlie, GO GO GO! :)
--- надополнето: 5 октомври 2012 во 20:12 ---
Од Arrested треба да излезе филм во блиска иднина.
Ќе има 4 сезона, па потоа филм. :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
кај првата има помалку смешни моменти ама многу смешни (таа сцена во затворот кога се паркираа до зид и преку скалите почнаа да излегуваат затвореници снемав воздух мислев дека ќе умрам, па триковите на Џоб итн.) а во втората повеќе смешни затоа што има повеќе сезони логично и воопшто незнам зошто правев споредба неамам врска за кого да гласам така да фрлам паричка....

IASIP

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Многу се добри и двете серии, ама ќе морам да гласам за IASIP.
Дефинитивно серија на која што се имам највеќе смеено во последно време.

Dayman... :pos:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
It's always sunny in Philadelphia, ради Дени де Вито :) Simple as that.
Исто.

Другава серија не ја знам. А и да ја знаев, пак ке си гласав за дружината на Френк Рејнолдс. :)

Мислам... она нигде го немат. :D

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Srsly бе? Ќе ме оставите сам? Не се откажувам .!. Барем серијата ме научи никогаш да не се откажувам од соништата, како што они не се откажуваат од банана стендот :D

mfw^

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Само арестед ја имам започнато и ја откажав уште на пола од прва сезона, не гласам, само од инат на плух да пишам дека не чини :)

Kajgana Shop

На врв Bottom